Sampeyan Ora Mbayar Konsultan Media Sosial

polling media sosial

Kanthi fokus sudhut Martech Zone, Aku bisa uga ora entuk amplifikasi sosial sing disenengi blog sing apik Cekake lan Ngonversi entuk (Posisi apik saka Jay!)… Nanging aku seneng karo komunitas sing wis dibangun ing kene Martech Zone.

Paling anyar Poll Zoomerang sing ditambahake ing strategi media sosial saya bangga ... sampeyan wong sing dadi pemasar canggih! Sampeyan aktif melu media sosial, sindikasi konten ing kana, mbayar alat lan promosi… lan ngukur laba investasi. Cukup ... apik tenan! Iki tegese kita ditantang kanggo nggawa sampeyan konten pemasaran canggih kaya dhasar.

polling media sosial

Ana sing kepengin weruh ... yen DK New Media iku sosial perusahaan konsultasi media, kenapa sampeyan seneng yen ora ana sing maca mbayar konsultasi media sosial? Ya… Aku bakal ngomong ... sampeyan ora prelu. Konsultan media sosial minangka repes-tropean lan kualifikasi katon minangka sapa wae sing bisa ngetrapake ukara 140 karakter kanthi hashtag lan simbol @.

Perusahaan sing nandur modal ing konsultasi pemasaran kudu ngidentifikasi para konsultan kanthi pengalaman nyinaoni macem-macem strategi pemasaran lintas media sing nggunakake saben medium lan nggedhekake investasi lan pengaruh. Sing mbutuhake konsultan sing duwe pengalaman luwih akeh. Nuwun sewu, yen aku mung ngina bagean saka pamirsa… nanging kajaba sampeyan ngerti pengaruh sosial ing telusuran, seluler, media tradisional, email, lan liya-liyane… lan cara ngukur efektifitas karo… sampeyan isih sekolah dhasar.

15 Komentar

  1. 1

    Hai Doug, aku teka mrene sawise ngambah link saka postingan bloge Jay. Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan sing aku weruh yaiku menehi tautan kaya tembung kunci sing langsung lan tautan timbal balik yaiku menyang kiriman sampeyan kanthi bingkai.

    Sing nomer loro sing aku weruh yaiku ora ana pilihan ing poling sing sejatine minangka strategi. Yaiku tumindak, taktik, lan tumindak. Nggunakake alat media sosial pihak katelu gratis dudu strategi. Minangka cara kanggo nglakokake strategi.

    Kajaba iku, mbayar konsultan media sosial dudu strategi. Sampeyan mbayar konsultan media sosial kanggo mbantu sampeyan ngembangake, nyebarke, lan nyetel strategi.

    Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sing aku weruh yaiku sampeyan bisa ndeleng manawa sampeyan ora duwe metrik sing bisa ngarahake target strategis, sampeyan isih isih n00b, lan sampeyan butuh pandhuan ahli kanggo konsultan pemasaran Internet sing mumpuni. Alat peraga kanggo ngomong kaya ngono.

    • 2

      Daniel,

      Aku seneng karo tautane Jay! Amarga ngobrol babagan akeh alat ing kene, kita mati ing link njaba supaya bisa nyoba babagan bingkai kanggo ndeleng apa asil SEO bisa nambah kabeh. Aku bakal nuduhake informasi kasebut ing postingan mbesuk.

      RE: Strategi, aku ora mesthi ora setuju karo sampeyan, nanging angel nerangake kanthi lengkap babagan jajak pendapat ing judhul polling wae. Aku wareg ngerti manawa masarakat ngerti tujuane ing pemilihan lan ora kepincut karo minutia. Aku kudu nyoba ngasilake 'langkah-langkah' ing poling kanggo ndeleng tingkat kecanggihan lan interaksi sing ditindakake karo perusahaan kanthi strategi.

      Ora gampang rampung… nanging mbuwang minggu ing verbiage tinimbang mbuwang jajak pendapat supaya bisa krasa ana perdagangan. Aku pengin nggawe poling ing kana. Yen iki survey resmi, statistik kanthi bener, aku bakal njupuk strategi sing beda banget.

      Aku ujar manawa aku ora 'ora setuju' amarga aku duwe perusahaan sing nggawe strategi liwat konten sindikasi ... utawa mung mbayar pihak katelu. Alat 'bisa' dadi strategi.

      Thanks!

      • 3

        Matur nuwun kanggo nanggepi wicaksana! Aku bakal bali kanggo maca kiriman liyane, lan aku seneng yen Jay wis nyambung karo sampeyan.

        Aku gampang ngakoni yen duwe taktik ing pundhak nalika nerangake babagan "strategi media sosial." Aku yakin manawa perusahaan sing nglakokake dudu rencana sing dirancang kanthi jembar, ora strategi. Nanging, gaweyane mung sibuk. Kadhangkala bisa digunakake, nanging umume nggawe sampeyan tepat ing wiwitan, mung miskin lan lemes. Layanan kanggo industri kita yen ana sing nulungi pamimpin organisasi ngerti apa sejatine strategi kasebut.

        • 4

          Lan sampeyan kudu, Daniel! Akeh banget wong sing mlaku-mlaku lan ngrusak perusahaan ... supaya bisa mlumpat sadurunge duwe strategi kanthi bener. Aku bakal luwih ati-ati ing tembe mburi karo verbiage. Matur suwun maneh! 🙂

  2. 5

    Amin, Doug. Amin Nanging, aku mikir sampeyan bakal ngluwihi laut, nanging aku ngerti yen iku intine sampeyan. Pangukuran iku kunci lan kemampuan kanggo ngirim produk kanthi tepat wektu luwih penting.

  3. 6

    Aku nyoba nyunting komentarku nanging ora bisa amarga sawetara sebab. Aku percaya manawa nguntungake ngrekrut wong sing duwe "platform lintas platform, bla-bla, perusahaan, pengalaman media langsung", nanging luwih penting kanggo nyewa wong adhedhasar asil. Cukup amarga ana wong sing ora duwe pengalaman, dheweke ora bisa ngirim produk sing migunani lan adhedhasar asil.

    Kabeh wong mulai ing endi wae.

    • 7

      Ora yakin aku setuju, Kyle. Yen ana wong sing ora duwe pengalaman, mula luwih becik golek gaweyan ing endi wae lan golek. Aku ndeleng akeh perusahaan sing ngarahake kekacoan dening wong sing kurang pengalaman. Minangka asil ... dheweke kudu konsisten sadurunge aku bakal percaya karo anggaran. Aku ora bakal ngarep-arep apa wae sing kurang saka klienku. Kita ora latihan maneh… ing kene ana proyek lan perusahaan sing gumantung karo kita.

      • 8

        Dakkira aku teka saka jabatan luwih saka apa wae. Nalika nggawe latihan kanggo perusahaan, kekurangan pengalaman perusahaan ora dadi masalah. Saiki, aku setuju yen babagan pemasaran, pangembangan, lan konsultasi sampeyan bisa nemoni masalah. Aku nyuwek siji sing. Aku duwe perusahaan suwene 5 taun sing durung duwe "pengalaman" sadurunge kita miwiti.

        Aku ora mikir sampeyan kudu lunga "kerja ing endi wae" sadurunge sampeyan bisa nyewa dadi konsultan utawa wong sing bisa menehi rega. Yen aku dipekerjakake kanggo nggawe semangat tim eksekutif utawa mbantu nyusun strategi kanggo nirlaba sing akeh ... yen aku menehi regane… ora masalah.

        Aku duwe kabeh dhaptar wong sing duwe pengalaman sing wis gagal. Aku ora ngerti apa pengalaman dadi masalah ... apa ora kudu sampeyan ngirim apa sing sampeyan adol? Periode?

        Lan percaya, aku teka saka sudut pandang adol barang lan gagal… dakkira kabeh duwe.

        • 9

          Aku ora ngira yen sampeyan nyambung karo aku ing bagean 'pengalaman'. Sampeyan ora nggawe pelatihan kanggo perusahaan babagan cara nggawe perusahaan kanthi efektif… sampeyan nggawe latihan kanthi efektif nggunakake media sosial, bener? Lan sampeyan dididik kanggo ngembangake latihan, bener?

          Dadi… iku pengalaman sampeyan DID… lan latihane sukses. Aku bakal nyewa sampeyan… nanging aku ora bakal ngrekrut sampeyan kanggo mbantu bisnisku entuk program kesehatan anyar nalika sampeyan ora duwe pengalaman ing kono, bener?

          Minangka kanggo kegagalan, aku ora bakal bisa kerja bareng wong yen dheweke ora nate gagal. Aku mikir apa sing dakkandhakake yaiku "konsisten" kanggo entuk asil. Mesthi wae bakal gagal. Nanging aku uga ora bakal nyewa konsultan sing ujar, "Nganti saiki, aku kerja bareng karo 8 klien lan gagal entuk asil kanggo 4 wong". 🙂

  4. 10

    ALL Media wis nyambung (ora ana sing dimaksudake Zuck). Nelpon para konsultan media sosial sing diarani “repes a welzen” ora adil. Aku karo sampeyan satus persen lan entuk bali kakang.

  5. 11

    "Konsultan media sosial ana puluhan dasawarsa lan kualifikasi katon bisa dadi sapa wae sing bisa ngetrapake ukara 140 karakter kanthi hashtag lan simbol @."

    Meh isin sing ora cocog karo 140 karakter.

    Mesthine, yen sampeyan pitados karo aturan 10,000 jam, bakal angel sapa wae dadi ahli ing media sosial; mung durung suwe.

    Nalika ing konferensi Target Persis, Jay Baer ujar manawa "media sosial saiki dadi pekerjaan, nanging bakal dadi trampil. Kaya ta ngetik utawa nggawe salinan. Kita biyen duwe wong, mula kita sadhar yen luwih efisien yen kabeh wong duwe katrampilan. ” (Rada parafrasa.) Oalah, aku mikir dheweke pancen bener.

  6. 12

    "Konsultan media sosial ana puluhan dasawarsa lan kualifikasi katon bisa dadi sapa wae sing bisa ngetrapake ukara 140 karakter kanthi hashtag lan simbol @."

    Meh isin sing ora cocog karo 140 karakter.

    Mesthine, yen sampeyan pitados karo aturan 10,000 jam, bakal angel sapa wae dadi ahli ing media sosial; mung durung suwe.

    Nalika ing konferensi Target Persis, Jay Baer ujar manawa "media sosial saiki dadi pekerjaan, nanging bakal dadi trampil. Kaya ta ngetik utawa nggawe salinan. Kita biyen duwe wong, mula kita sadhar yen luwih efisien yen kabeh wong duwe katrampilan. ” (Rada parafrasa.) Oalah, aku mikir dheweke pancen bener.

  7. 13

    "Konsultan media sosial ana puluhan dasawarsa lan kualifikasi katon bisa dadi sapa wae sing bisa ngetrapake ukara 140 karakter kanthi hashtag lan simbol @."

    Meh isin sing ora cocog karo 140 karakter.

    Mesthine, yen sampeyan pitados karo aturan 10,000 jam, bakal angel sapa wae dadi ahli ing media sosial; mung durung suwe.

    Nalika ing konferensi Target Persis, Jay Baer ujar manawa "media sosial saiki dadi pekerjaan, nanging bakal dadi trampil. Kaya ta ngetik utawa nggawe salinan. Kita biyen duwe wong, mula kita sadhar yen luwih efisien yen kabeh wong duwe katrampilan. ” (Rada parafrasa.) Oalah, aku mikir dheweke pancen bener.

  8. 14

    "Konsultan media sosial ana puluhan dasawarsa lan kualifikasi katon bisa dadi sapa wae sing bisa ngetrapake ukara 140 karakter kanthi hashtag lan simbol @."

    Meh isin sing ora cocog karo 140 karakter.

    Mesthine, yen sampeyan pitados karo aturan 10,000 jam, bakal angel sapa wae dadi ahli ing media sosial; mung durung suwe.

    Nalika ing konferensi Target Persis, Jay Baer ujar manawa "media sosial saiki dadi pekerjaan, nanging bakal dadi trampil. Kaya ta ngetik utawa nggawe salinan. Kita biyen duwe wong, mula kita sadhar yen luwih efisien yen kabeh wong duwe katrampilan. ” (Rada parafrasa.) Oalah, aku mikir dheweke pancen bener.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.