Mulihake Situs WordPress sing Mbebayani

situs angkoro

situs angkoroKlien nyeluk aku minggu iki sambat yen situse diblokir amarga kode jahat sing ditemokake. Iki minangka situs WordPress sing ana ing server sing dituduhake. Daripada nggoleki saben file ing saben situs ing server kanggo ngenali skrip injeksi, kita bisa nggawe situs WordPress bisa digawe maneh lan bisa mlaku kanthi cepet kanthi langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Mbusak apa wae sing ora digunakake, lawas utawa ora populer Plugin WordPress. Plugin asring dadi sumber kode jahat amarga akeh pangembang plugin sing ora bisa digunakake kanggo ngamanake plugin kasebut.
  2. Overwriting kabeh direktori instalasi WordPress, ora kalebu konten wp. Wp-content minangka folder sing ngemot kabeh perpustakaan media lan tema sing wis diunggah - dadi sampeyan ora pengin mbusak!
  3. Nyemak kabeh file tema lan plugin kanggo mesthekake ora ana kode sing ora sampeyan kenal. Cara injeksi saiki biasane dadi iframe menyang situs pihak katelu (asring nganggo basa Cina), utawa bagean kode sing dienkripsi ing sisih ndhuwur kabeh kaca PHP. Sampeyan kudu nemokake lan mbusak utawa ngresiki kabeh file sing kena infeksi. Kadhangkala bakal mbutuhake skrip kanggo mbukak ing server sampeyan kanggo mesthekake yen wis tuntas. Wacan Mungkasi Badware kanggo informasi luwih lengkap.
  4. Yen situs sampeyan durung kedhaftar Google Webmaster, sampeyan pengin ndhaptarake. Yen sampeyan ndeleng bebaya malware ing situs sampeyan, sampeyan bisa uga duwe pesen ing kothak mlebu Webmaster sing menehi saran supaya situs kasebut wis ilang amarga ana masalah. Yen sampeyan yakin manawa situs saiki wis resik, bisa uga njaluk gegayuhan maneh.

Entuk panguwasa ing mesin telusuran cukup angel - diakoni minangka situs sing mbebayani utawa situs phishing dudu cara kanggo nggawe poin karo mesin telusuran! Ora mung browser biasane mblokir kaca, malah email sing nuduhake domain diblokir dening klien email modern kaya PostBox.

Mesthi wae, cara paling gampang kanggo mesthekake ora disusupi yaiku instal plugin sing dipercaya, nganyari update WordPress, lan terus ngawasi situs sampeyan kanggo tumindak aneh ... kaya kabeh file sing ditimpa tanggal lan wektu sing padha. Tetep waspada, para kanca WordPress!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.