Pengaruh Teknologi ing Lokasi Panganan

Kita nuduhake kiriman ing FlockTag, sistem kasetyan lan hadiah kanggo kopi lan restoran sing mbantu nylametake pelanggan. Pesenan online, reservasi online, ulasan online, media sosial, kupon digital, telusuran lokal… teknologi duwe pengaruh gedhe babagan cara mangan lan papan sing asring dipangan.

Nyatane, Asosiasi Restoran Nasional nglaporake manawa 45% saka konsumen wis milih ngendi mangan nggunakake alat online. Lan 57% pelanggan gunakake ulasan online kanggo mbantu nemtokake panganan sabanjure! Lan teknologi bakal terus mengaruhi industri iki ing mbesuk - wiwit saka pembayaran online nganti mandhiri nggunakake tablet utawa piranti seluler. Musim panas pungkasan, dheweke nggawe infographic iki kanggo menehi sawetara pemahaman:

NRA-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.