Responsi Nggawe Preferensi Interaksi

pilihan sing disatukan

Nalika perusahaan teknologi pemasaran gedhe nggabungake lan entuk aplikasi liyane menyang campuran produk, asring ana jurang kemampuan kanggo pelanggan nyetel preferensi komunikasi. Yen sampeyan pengin email, sampeyan menyang siji situs, yen sampeyan pengin tandha seluler, liyane… yen SMS isih liya. Miturut Forrester, 77% konsumen pengin bisa mutusake kepiye bisnis kudu bisa ngubungi.

Ingkang sepindhah, Tanggepan nawakake pemasar kanthi gampang nglumpukake lan ngatur preferensi ing titik tutul digital lan fisik, uga nyuda resiko denda lan tuntutan hukum sing larang regane, kabeh ana ing siji platform teknologi.

Ing sawetara taun kepungkur, merek utama sing duwe reputasi gedhe diluncurake karo tuntutan hukum sing njaluk puluhan yuta dolar kanggo pemasaran menyang pelanggan tanpa ijin. Kesalahan sing larang regane kedadeyan amarga para pemasar ora duwe teknologi sing tepat kanggo nggabungake lan ngatur proaktif pilihan lan ijin ing saben titik interaksi, saka email menyang aplikasi seluler nganti titik sing adol. Preferensi Tanggepan Responsys ngidini para pemasar nglumpukake data iki kanthi cara sing bener, banjur ditrapake bareng karo data profil liyane, kayata riwayat tuku lan demografi, kanggo ngirim pesen sing ora mung sacara individual, nanging uga disambut. Steve Krause, Wakil Presiden Senior Manajemen Produk ing Responsys

Preferensi Interaksi Responsi ngidini para pemasar supaya

  • Gawe tampilan gabungan pilihan lan ijin ing saben saluran - Umume perusahaan duwe macem-macem sumber data preferensi pelanggan sing disimpen ing macem-macem database.
  • Nglumpukake pilihan ing endi wae konsumen - manawa blanja ing toko, nganggo merek ing Facebook, utawa browsing situs seluler, konsumen bisa kanthi gampang lan efektif nuduhake kepiye merek bisa komunikasi karo merek.
  • Nyuda resiko kepatuhan - Preferensi Responsis Interact njamin akurasi idin pelanggan lan nyimpen informasi kasebut ing repositori pusat, sing bisa diaudit, tumindak minangka siji sumber kebenaran kanggo pilihan pelanggan.

Minangka konsekuensi karo respons data, data demografi lan sosial sing sugih wis ditampilake kanggo para pemasar, Preponansi Interponsi Preferensi ngrampungake profil pelanggan - nambah wawasan babagan identitas asli konsumen lan nguatake para pemasar kanggo nggawe hubungan sing jero, awet lan bathi karo para pelanggan.

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo artikel iki! Aku pancen apik banget yen kemampuan kanggo nglumpukake lan ngatur preferensi kanthi gampang ing antarane titik tutul digital lan fisik saiki bakal dadi perkara sing kepungkur!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.