Desain Web responsif

desain web responsif

Ok, aku wis tuwa mula aku bisa ngelingi iki, nanging sampeyan bisa uga ora bisa. Apa sampeyan kelingan nalika biyen bisa ndandani mobil? Piranti alat Sear sing apik lan kita luwih becik mbukak… mung mbutuhake kain lan otot lan sampeyan bisa ngatasi masalah karo mobil. Ora maneh. Aku meh ora ngerti kepiye cara mbukak tutup mobil maneh.

Nalika dak deleng desain web responsif, Aku wiwit ngrasakake perasaan kasebut. Menehi sawetara HTML, CSS, lan jQuery lan aku dadi bocah sing seneng. Nanging wiwiti ngiris lan nyithak kaca supaya menehi reaksi ing jembarane piranti lan aku pancen wiwit bingung. Nalika aku mung nggawe pangembang lan melu luwih akeh… errr .. sing penting (kayata debat wong ing Facebook).

Aku ora bisa didol kanthi desain responsif amarga aku ora yakin manawa ana wong sing pengin pas menyang piranti sulih. Aku pengin iPad duwe fitur sing njupuk keuntungan saka ngusap lan nggedhekake. Aku pengin pengalaman seluler supaya aku geser lan nggeser supaya gampang navigasi lan browsing. Aku ora ngerti manawa elemen navigasi lan fitur sing padha kudu ditrapake ing saben piranti. Aku seneng pengalaman saben piranti lan seneng nalika situs web nggawe pengalaman sing cocog.

Oalah… aku bakal ucul saka alasku. Mangkene infographic sing apik saka TemplateMonster babagan desain web sing responsif. Lan yen sampeyan pengin nemen ndeleng sing apik… klik menyang responsif, infographic interaktif kanggo pengalaman sing luwih adhem.

pandhuan interaktif desain web responsif

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.