Cara Mbenerake Desain Email Responsif lan Endi Golek Bantuan!

desain email responsif

Pancen gawe kaget nanging luwih akeh wong gunakake smartphone kanggo maca email tinimbang nelpon kanthi nyata (lebokake sindiran babagan konektivitas ing kene). Tuku model telpon lawas wis mudhun 17% taun suwene lan 180% wong bisnis nggunakake smartphone kanggo pratinjau, nyaring, lan maca email tinimbang sawetara taun kepungkur.

Nanging, masalahe yaiku aplikasi email durung cepet kaya browser web. Kita isih tetep karo klien web desktop kaya Outlook sing ngandelake HTML lawas kanggo nggawe email kanthi bener. Klien email sing luwih anyar bakal nggawe versi HTML lan CSS paling anyar kanthi bener, saengga bisa ngalami pengalaman email sing apik tenan. Ora gampang ngirim email lan ngirim kanthi bener ing pilihan akeh smartphone, tablet, web, lan klien piranti lunak.

Penting, nggunakake mesin uji coba kaya Litmus (kita wis dikombinasikake karo platform pangiriman karo 250ok, mitra). Email responsif minangka kombinasi HTML, CSS, lan HTML anyar sing didhukung ing meja sekolah lawas. Pemformatan lan uga urutan kode email sampeyan penting kanggo nggampangake katrampilan liwat viewports.

Download Cithakan Email Responsif Gratis

Yen ESP sampeyan ora nawakake template responsif, ana sawetara sumber online kanggo njaluk pitulung liwat email responsif:

  • Zurb - wis nerbitake serangkaian template email responsif seluler.
  • Email ing Asam - nawakake serangkaian template email gratis supaya bisa tangi lan mlaku kanthi cepet.
  • Litmus wis pilihan dibangun dening Stamplia sing bisa didownload karo PSD sing gegandhengan.
  • MailChimp wis nerbitake sawetara template responsif ing Github. Lan Respon wis nambah asil dandan dhewe.
  • Sumber Daya Email Responsif - Kumpulan alat lan sumber daya kanggo desain email sing responsif.
  • ThemeForest nduweni pilihan akeh penawaran sing apik banget uga file Photoshop lan instruksi kasebut.

Layanan kanggo Desain Email lan Coding Responsif

  • Uplers - yen sampeyan butuh desain anyar utawa duwe desain sing butuh kode, wong ing Uplers wis kerja apik kanggo sawetara klien!
  • DK New Media - yen sampeyan duwe masalah unik sing butuh pitulung, aja ragu-ragu nyedhak!
  • Highbridge - yen sampeyan klien Marketing Cloud utawa Pardot lan pengin ngleksanakake desain email, template, lan template email sing dituduhake, ayo ngerti.

Minangka pemasar email, desain responsif dadi topik sing penting sajrone pirang-pirang taun amarga tuwuh sing ora bisa ditemokake iki saya akeh. Saiki kita wis nggayuh desain email responsif, desain email IS! Ing infographic paling anyar saka Instiler, kita wis nyusun macem-macem statistik sing narik kawigaten sing negesake pentinge katering pangguna seluler kanthi komunikasi email sampeyan.

Steve Pelukis, Instiller

Instiler minangka Panyedhiya Layanan Email khusus digawe kanggo agensi sing nawakake solusi email lengkap kanggo ngrancang, ngirim lan nglaporake email sing dikirim kanggo klien (uga kalebu sawetara alat sing bisa dikirim lan ngawasi reputasi).

Wong-wong ing Litmus nggabungake artikel infographic lan artikel sing apik iki, Pandhuan Cara Nggawe Desain Email Responsif.

cara menehi responsif infographic desain email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.