Dhaptar Dhaptar Sampeyan Kanggo Desain Email Responsif Ponsel Optimal

dhaptar email desain responsif

Ora ana sing nguciwani aku banget kaya nalika mbukak email sing dakarepake ing piranti seluler lan ora bisa maca. Salah sawijining gambar jembaré kanthi kode hard sing ora bakal nanggepi tampilan, utawa teks sing jembar banget mula aku kudu nggulung bolak-balik kanggo maca. Kajaba kritis, aku ora ngenteni bali menyang desktop kanggo maca. Aku mbusak.

Aku ora mung siji - loro konsumen lan bisnis wis maca luwih saka setengah saka kabeh email ing layar sing luwih cilik saiki. Desain email responsif kritis menyang tarif klik-tayang email sampeyan.

Amarga wis ngetrapake email responsif ing meh kabeh platform layanan email, kita asring njaluk bantuan menyang organisasi kasebut lan menehi pitulung. Aku sejatine ora nate nampa wangsulan. Ala banget - dheweke mbayar platform kanggo ngirim email sing ora ana sing maca. Ngowahi Panjenengan template email gampang dibenerake. Mbayangno mlaku-mlaku menyang printer ing kantor sampeyan lan mbuwang setengah kertas ... sing sampeyan lakoni nalika email sampeyan ora responsif.

Praktik paling apik wis muncul ing pasar iki. Desain responsif ora gampang - nanging uga ora mokal. Kita wis nulungi wong ing Email Monks mbantu kita lan padha ngetutake dhaptar priksa sing wis kabukten iki kanggo ngoptimalake email sampeyan supaya bisa responsif marang papan tampilan seluler lan tablet.

  1. Rancang ing kolom siji
  2. Desain kanthi driji ing pikiran
  3. Tetep ing Telpon kanggo tumindak gampang nunyuk (minimal 44px)
  4. Gunakake papan putih supaya gampang diluncurake
  5. Supaya header tetep resik
  6. Ngoptimalake resolusi gambar kanggo tampilan retina
  7. Aja rame bareng, gunakake tombol
  8. Nyedhiyani nomer telpon sing gegandhengan
  9. Batesi baris subjek dadi 30 karakter utawa kurang
  10. Gunakake jembar gambar sing paling sethithik 480px supaya ora kabur nalika digawe dowo ing seluler
  11. Aja mung skala gambar, gunakake pitakon media CSS
  12. Batesi dhuwur - email sing luwih cekak luwih gampang diluncurake
  13. Tindakake Telpon sing penting kanggo tumindak ing ndhuwur lempitan
  14. Coba desain email sampeyan liwat klien email

Dhaptar Desain Email Responsif

2 Komentar

  1. 1

    Iki pancen artikel apik tenan lan cerdas Douglas! Aku sinau akeh babagan iki.

    Umume artikel ngobrol babagan desain web sing responsif, iki kaping pisanan aku maca babagan desain email sing responsif. Tips lan langkah-langkah apik tenan sing sampeyan lebokake ing kene. Piranti lunak pemasaran email apa sing sampeyan gunakake?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.