Desain Responsif lan Tipping Point Panelusuran Ponsel

telusuran seluler responsif

Salah sawijining sebab kenapa kita nggawe pemicu situs kanthi tema sing dioptimalkan seluler ora mung kabeh gangguan sing ditindakake Google lan para profesional ing ruang SEO. Kita ndeleng dhewe ing pengamatan situs klien. Ing klien sing duwe situs sing responsif, kita bisa ndeleng pengaruh sing akeh ing tayangan telusuran seluler uga nambah kunjungan telusuran seluler.

Yen sampeyan ora weruh tambah kunjungan ing Analytics, sampeyan kudu mriksa data webmaster. Elinga, Analytics mung ngukur wong sing wis tekan situs sampeyan. Webmaster ngukur kinerja situs sampeyan ing asil telusuran - manawa pengunjung bener-bener ngeklik utawa ora. Nalika ngowahi kabeh klien menyang situs sing responsif ing taun kepungkur, kita terus ningkatake lalu lintas telusuran seluler.

Lan sampeyan durung rampung. Responsif minangka salah sawijining perkara, nanging manawa elemen kaca sampeyan dioptimalake kanggo wong sing nutul jempol liyane. Google Search Console nyedhiyakake informasi rinci babagan situs sampeyan lan apa sing sampeyan butuhake kanggo nambah pengalaman seluler sing dioptimalake.

Cara Verifikasi Kinerja Telusuran Seluler

Verifikasi kinerja telusuran seluler sampeyan ora angel. Mlebu menyang Google Webmaster, navigasi menyang Telusuri Lalu Lintas> Telusuri Analytics, ngowahi saringan lan rentang tanggal sampeyan, lan sampeyan bisa ndeleng kepiye tren situs. Sampeyan bisa ndeleng klik lan kesan. Kaya sing sampeyan ngerteni karo situs, kita cukup konsisten nganti desain responsif anyar bubar nyedhiyakake dorongan sing apik.

Telusuran Seluler Google Search Console

Google mung seneng desain responsif. Iki dibuktekake ing macem-macem pengulangan algoritma mesin telusuran liwat wektu, lan utamane ing pangowahan paling anyar iki. Desain responsif luwih gampang Google kanggo nyusup, ngindeks, lan ngatur situs sampeyan. Download Pandhuan Pasti Marketo kanggo Pemasaran Seluler kanggo informasi tambahan.

Infographic: Go Mobile lan Responsif… Utawa Mulih!

Panelusuran Seluler Google lan Desain Responsif

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.