Desain Responsif, Ndandani Kanan

responsif desain

Miturut Wikipedia, responsif desain minangka pendekatan desain web sing ditujokake kanggo ngrancang situs kanggo nyedhiyakake pengalaman ndeleng sing optimal - maca gampang lan pandhu arah kanthi minimal ukuran, panning, lan nggulung - liwat macem-macem piranti (saka monitor komputer desktop menyang ponsel). responsif desain dadi populer banget amarga ora prelu desainer nggawe macem-macem antarmuka menyang situs seluler, tablet lan desktop. Desain responsif nggunakake metodologi HTML lan CSS paling anyar kanggo nyetel desain kanthi otomatis menyang viewport.

Kabeh babagan njaga fitur sing dikarepake pengunjung, lan ora ana barang sing ora dikarepake. Ora ana ruang kanggo grafis sing kikuk, navigasi sing mbingungake, utawa kaca sing dikunci dadi resolusi mung desktop. Pangguna seluler pengin Internet ramping, resik, lan ukurane kanggo layar.

Desain responsif mbutuhake desainer web sing berpengalaman kanthi ilmu teknologi lan pra-perencanaan kanggo ngoptimalake pengalaman ndeleng lan navigasi situs kasebut. Uga dihargai dening mesin lan wiwit nyelehake jarak antarane desain situs sekolah lawas lan desain paling anyar lan paling gedhe. WhoIsHostingThis wis nggabungake infographic informatif iki ing desain responsif lan dhaptar priksa supaya sukses bisa dileksanakake.

desain-responsif-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.