Tanggapan Respon: Atribusi Pelacakan Telpon sing Cerdas Cocokake

Pertandhingan Smart Tap ResponseTap

Platform Intelijen Telpon, Tutul Tanggepan, wis ngembangake fitur anyar, Cocog Smart, sing ngidini pangguna bisa ndeleng regane saben saben panggilan pelanggan mlebu lan ngubungake menyang sumber pemasaran, sanajan nganti tembung kunci.

Bisa nglacak sumber utama lan banjur nemtokake rega lan regane wates wis dadi trobosan utama kanggo kita. Simon Hoe, Kepala Digital Digital ing Pelayaran 1st

Alat kasebut nyengkuyung panggunaan data kanggo ngoptimalake kampanye kanggo para pemasar internal lan agensi pemasaran, uga ngidini agensi karo klien sentris laporan kanggo nglaporake ROI sing pas.

Nganti saiki, kanggo nyambung penghasilan telpon menyang kegiatan pemasaran dibutuhake agen pusat kontak kanthi manual ngetrapake nilai dadi sistem sing kapisah, utawa nggunakake integrasi menyang sistem CRM, sing ora mesthi akurat utawa bisa.

Smart Match minangka potongan teka-teki pelapor sing ilang kanggo para pemasar. Sampeyan ora mung bisa ngoptimalake kampanye adhedhasar pirang-pirang panggilan sing digawe saben kampanye, nanging sampeyan bisa ngatur pendekatan adhedhasar penghasilan utawa bathi sing digawe. Gampang nggunakake Smart Match kanggo nemokake sumber sing nyengkuyung penjualan telpon kanthi nilai paling dhuwur. Nick Ashmore, Wakil Presiden Pemasaran ing ResponseTap

Saiki nggunakake Smart Match, para pemasar bisa, kanthi nol integrasi, ngubungake adol telpon menyang saben titik pemasaran sing kedadeyan sadurunge telpon.

Laporan Atribusi Telpon kalebu:

  • Laporan Ringkesan Akuisisi - visibilitas kabeh kampanye lan kegiatan pemasaran ing sak papan. Togel ing antarane Kampanye, Saluran utawa Medium kanggo wawasan babagan kegiatan pemasaran sing ngasilake telpon, bathi lan bathi paling akeh.

Laporan Atribusi Smart Match Smart

  • Laporan Bandhingan Atribusi - mbandhingake macem-macem model atribusi adhedhasar langkah-langkah sing beda. Temokake macem-macem volume panggilan, bathi penjualan lan bathi saka model liyane.

Laporan Perbandingan Atribusi Smart Match

Entuk Demo Pertandhingan sing Cerdas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.