Publikasi Resor Diluncurake!

pub resort

Sawise sawetara minggu ora turu lan pirang-pirang jam, aku ngluncurake Publikasi Resor karo kancaku, Chris Baggott. Ide kasebut minangka bab sing dipikirake Chris nanging aku wis ngobrol babagan akeh entri blogku. Logging web topikal lan regional (blogging) terus ana ing peningkatan. Internet kaya nggoleki ing ruang angkasa ... ruangan kanggo situs tambahan tanpa wates lan saya cepet saya cepet. Nalika web terus berkembang, mesin telusuran kudu luwih rumit lan situs kudu luwih angel lan angel digatekake.

Aku yakin yen jawaban iki fokus ing perhatian liwat publikasi dhewe. Blog minangka wangsulan sing sampurna amarga wis dipersonalisasi. Kiasan sing saya terus digunakake karo wong-wong yaiku bedane nalika menehi tandha metu ing ngarep toko sampeyan utawa metu lan menehi salam. Umume situs web mung 'signage'. Dheweke ora ngidini wong bisa ndeleng masarakat utawa crita ing mburi situs. Blog ngidini sampeyan ngobrol karo wong liya lan ngidini dheweke ngobrol maneh.

Publikasi Resor nggabungake kabeh aspek kasebut ing sawijining situs. Topik (Resor). Daerah (dikategorikake miturut negara lan lokasi). Lan pribadi… ditulis dening wong-wong sing duwe resor utawa wong-wong sing wis teka ing kana. Muga-muga asil pungkasane minangka situs gratis sing populer banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.