Nggunakake Wektu Sing Ora Ana Banget kanggo Mbentuk Cara Kerja Kita

Omah Kantoran

Wis akeh owah-owahan saka cara kerja ing pirang-pirang wulan pungkasan, supaya sawetara wong bisa uga ora langsung ngerti jinis inovasi sing wis entuk pengaruh sadurunge pandemi global nyerang. Minangka pemasar, teknologi papan makarya terus nyedhaki kita dadi tim supaya bisa ngladeni para pelanggan ing kahanan sing ora ngepenakke, sanajan nalika nate nempuh tantangan ing urip dhewe.

Penting kanggo jujur ​​karo pelanggan, uga anggota tim, babagan kahanan kasebut. Kita ora mung kerja ing omah saiki, nanging lagi kerja saka omah nalika pandemi. Sistem kasebut kaget banget. Nggunakake teknologi kanggo ngiyatake hubungan karo pelanggan lan karyawan dadi elemen utama kanggo nanggepi jaman sing durung pernah ana sadurunge.

Nanggepi Pangowahan kanthi Nggawe Wong Dhisik

Kepiye carane nanggapi para pemasar? Ing Komputer, kita ngolah luwih saka 10 triliun transaksi cloud saben wulan. Saiki wis jelas yen masarakat nggunakake konten ing jam mati lan kabeh sifat kepiye kerja bisa ganti ganti. 

Ing ruang B2B tradisional, kita kudu ngreset lan mriksa babagan cara komunikasi, amarga ngerti manawa pelanggan duwe kulawarga lan kebutuhan penting liyane. Konsep saka 9 kanggo 5 wis saya ketinggalan jaman, lan tegese kita ora bisa milih nalika ngrungokake pelanggan. Kita kudu nelpon ing njaba windows wektu konvensional.

Kanggo nglayani pelanggan kanthi luwih becik, kudu dielingake supaya karyawan luwih dhisik, priksa manawa duwe sumber daya sing dibutuhake supaya sukses. Penting banget saiki amarga kita kabeh kerja ing omah ngatasi kahanan pribadi lan kahanan kerja sing beda banget. 

Minangka bisnis, kita kudu nemtokake target sing jelas sing fokus ing pelanggan lan nambah keterlibatan pelanggan lan tetep njaga kesejahteraan karyawan liwat kepemimpinan sing ndhukung.

Temokake Kabutuhan Pelanggan Liwat Penasaran, Prigel, lan Sensitivitas

Pandemi kasebut mbutuhake peningkatan katrampilan kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan anyar nalika krisis. Kita nanggapi kanthi sensitivitas sing luwih lengkap supaya bisa ngerti carane saben pelanggan kena pengaruh. Kita lagi ing titik sing unik nalika pengin wong ngobrol karo kita. Perusahaan ngalami furloughs lan downsizing, lan uga ngevaluasi aplikasi warisane. CEO kita wis nggunakake wektu pribadi karo para pelanggan, lan kita bakal bisa nyukupi kabutuhan.

Kita wis ngerti manawa sawetara perusahaan luwih akeh nandhang krisis tinimbang liyane. Dadi, tinimbang nggunakake pendekatan kemul kanggo pemasaran, kita kudu luwih penasaran lan luwih akurat tinimbang sadurunge ing olahpesen. Penting, kita nggunakake kabeh informasi anyar sing kasedhiya kanggo ngenali kesempatan, lan ngirim pengalaman nguber sing luwih target. Kita kudu menehi data sing sugih iki menyang tangane para sales supaya bisa menehi respons kanthi cara sing paling apik kanggo para pelanggan. Kita prioritasake informasi tujuan, sing diwenehake liwat DemandBase, saengga kita bisa nggawe dashboard sing sugih lan nguatake tim kanggo nanggapi pelanggan kanthi cara sing migunani.

Penting banget kanggo mikir kepiye sampeyan bisa nulungi para pelanggan navigasi krisis iki amarga ana perubahan sing angel sing diadhepi. Informatica nyedhiyakake sakumpulan pelanggan kanthi luwih akeh akses menyang produk saiki, saengga luwih akeh tenaga jaran lan kurang sithik kreativitase.

Saiki wong duwe pajak kanthi emosional. Kanthi peka karo wektu sing lagi ditindakake, kita bisa nuwuhake rasa penasaran lan kreativitas anyar, nuduhake para pelanggan manawa kita prigel lan gampang adaptasi nalika uga seneng banget. 

Teknologi Harness kanggo Ningkatake Produktivitas

Kanthi tantangan anyar babagan kabeh wong, penting kanggo nyeimbangkan keseimbangan antara inovatif lan nulungi wong sampeyan supaya tetep fokus ing karya sing bener. Penting banget saiki amarga kita kabeh wis terisolasi kanthi fisik lan makarya ing lingkungan sing beda-beda. Minangka tim pemasaran, fokus ing karya sing tepat, bisa nggedhekake produktivitas, bakal ngasilake investasi sing paling apik, lan mbantu kita maju ing ngarep pelanggan sing bener.

Ing kene kita nemokake teknologi manajemen karya dadi duweke. Kita ngleksanakake Lenggahane saindhenging departemen pemasaran lan nggabungake kabeh alur kerja kita menyang sistem. Platform tunggal iki ngidini kabeh wong ing tim lan lokasi sing beda-beda bisa nuduhake informasi, ndeleng kemajuan tumrap tugas, nggawe konten kanthi kolaborasi, nuduhake ide, lan ngatur proses rumit.

Iki mbantu wong liya supaya ngerti kepiye kerjane cocog karo tim liyane - lan uga tujuan bisnis umume. Iki njamin manawa inovasi selaras karo strategi lan prioritas kita. Iki ndadekake karya saben wong dadi konteks, amarga dheweke bisa ndeleng apa sing ditindakake tim liyane, lan kepiye kerjane cocog karo saben proyek.

Kanggo kita, duwe platform manajemen kerja siji sing nyambung kabeh asil kerja dadi transparansi sing luwih apik, visibilitas sing luwih apik, keputusan sing luwih apik, lan asil bisnis sing luwih apik. Teknologi iki ngidini kita bisa kerja kanthi luwih efektif lan luwih efisien - supaya kabeh wong bisa fokus ing produktif, tinimbang mung sibuk.

Impak kanggo Masa Depan Kerja

Yen krisis saiki wis mulang apa-apa, mula kita kudu prioritasake kabutuhan wong sing luwih penting. Aku mikir sing bakal dadi kunci masa depan kerja. Aku percaya yen kedadeyan kasebut sadurunge pandemi kena, nanging pangowahan sing ditindakake kanggo urip kita wis fokus ing pikirane saben wong kanthi kabutuhan individu.

Kanggo kula, papan kerja sing sukses ing mbesuk bakal ngidini lan menehi kekuwatan supaya bisa kerja kanthi cara dhewe. Saran kula kanggo para pimpinan bisnis yaiku ngerti apa sing nggawe wong bisa ngupayakake paling apik, lan apa sing bakal ditindakake. Banjur gunakake teknologi sing pas supaya masarakat bisa nyipta kreativitas lan nyebarke talenta nganti bisa ditrapake, tanpa gangguan utawa gangguan sing gegandhengan karo IT. Yen wong bisa ngupayakake paling apik saben dina, produktivitas, inovasi lan - pungkasane - pembelaan pelanggan, bakal saya mundhak.

Pengalaman makarya nalika pandemi wis ngenalake umur sensitivitas nalika ngrampungake karo kolega. Kesejahteraan dadi topik nalika miwiti obrolan. Pangowahan pola pikir iki bisa digunakake minangka pemangkin pangowahan ing mbesuk nyambut gawe.

Perusahaan saiki kudu nandur modal ing program kesehatan lan kesehatan sing migunani kanggo narik lan njaga wong sing paling apik. Lan kanggo mbiyantu masarakat njaga keseimbangan urip-sehat. Teknologi bakal duwe peran penting. Platform manajemen kerja sing kolaboratif bakal penting banget supaya wong bisa nyambung, nggampangake inovasi, lan njaga fokus kanggo nyenengake pelanggan ing antarane wong-wong sing ora duwe bareng karo kantor utawa jadwal kerja sing padha.

Sing penting, kanthi milih teknologi sing ndhukung kolaborasi lan ngerti kabutuhane masarakat, kita bisa njamin supaya kabecikan lan pertimbangan sing dituduhake sajrone krisis sing durung pernah kedadeyan sadurunge ora dilalekake. Pemenang ora mung karyawan, nanging uga bisnis lan pelanggan sing dilayani. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.