Umume Keputusan Tuku ing B2B Ana Sadurunge Kontak karo Perusahaan Sampeyan

sales b2b

Nalika bisnis liyane wis ngubungi bisnis sampeyan kanggo tuku produk utawa layanan, mula rong pertiga nganti 90 persen cara liwat tuku tuku. Luwih saka setengah kabeh pembeli B2B miwiti proses milih vendor sabanjure kanthi nindakake riset informal babagan tantangan bisnis sing ana gandhengane karo masalah sing diteliti.

Iki kasunyatan jagad sing kita lakoni! Pembeli B2B ora sabar utawa wektu ngenteni wakil penjualan metu kanggo ngenalake produk utawa layanan kasebut. Dheweke wis ngerti masalah kasebut lan dheweke wis nggoleki solusine. Tim sampeyan kudu ngasilake konten pendukung lan panguwasa bangunan ing media sosial lan asil telusuran supaya sampeyan bisa nyekel luwih dhisik ing tahap riset. Ou

Penjualan B2B bisa uga angel, lan yen sampeyan kaya akeh perusahaan ing kana, sampeyan bakal muter supaya nyoba ngupayakake penjualan kanthi strategi outbound tradisional kaya telpon adhem, tradeshow lan surat langsung. Infographic iki, Penjualan B2B Wis Owahi, bakal nuduhake sampeyan kenapa para pemasar cerdas ngganti strategi penjualan lan pemasaran metu kanthi pendekatan inbound. Sampeyan kudu ngasilake luwih akeh lan pungkasane bakal entuk bathi, lan infographic iki bakal nggawa sampeyan alat sing bisa nggawe sampeyan bali ing jalur. Saka Maksimalake Media Sosial.

Sawetara wong pengin mlebu mlebu minangka pengganti marketing outbound. Aku ora percaya yen mbandhingake bener. Nyatane, aku yakin kombinasi upaya mlebu lan metu nambah kesempatan sampeyan nutup kanthi luwih efisien. Konten uga duwe siklus siklus urip sing gedhe - infographic utawa whitepaper bisa nyebabake pirang-pirang taun suwene, supaya tim penjualan metu fokus kanggo nggawe hubungan lan nutup penjualan tinimbang mung menehi informasi babagan prospek.

Carane-B2B-Sales-Wis-Owahi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.