Panliten Sithik Bisa Ngartekno Saham Sosial lan Nganggo Penjualan

Amos Exteriors - Kontraktor Atap Greensburg

Nalika akeh bisnis cilik ninggalake Facebook, Aku mesthi kepengin banget nalika ndeleng ana kedadeyan sing ora dikarepake kanggo klien. Pracayaa, kajaba yen mbayar kanggo promosi kiriman… Aku ora nemtokake pangarep-arep sing luwih dhuwur. Salah sawijining klienku yaiku perusahaan layanan omah sing dikelola kulawarga sing dadi saindenging negara Indiana. Dheweke wis ana ing kene 47 taun lan duwe reputasi apik.

Bubar, badai udan es tumiba ing sawijining kutha ing sacedhake Indianapolis, sing diarani Greensburg. Amos Eksterior wis puluhan taun nindakake bisnis ing Greensburg lan tim pemasaran lan penjualan wiwit akeh meksa kanggo para pelanggan layanan uga menehi kabar marang tangga teparo sing bisa ngrusak atap omah utawa sisihane. Tim kasebut nyritakake babagan perjalanan lan ngirim akeh foto ing perjalananku. Aku durung nate menyang Greensburg, mula aku pengin yakin manawa kita nyebarke kutha kasebut kanthi sawetara informasi lokal kanggo nggawe hubungan karo wong-wong ing kono.

Nalika aku nggoleki Greensburg, aku dadi penasaran nalika ndeleng sing diterangake minangka "Kota Pohon". Wit-witan sing dimaksud dudu alas sing cedhak, sejatine wit-witan sing tuwuh ing pucuk menara Decatur County wiwit 1870-an! Karo digali liyane, lan aku maca artikel manawa wit-witan kasebut sejatine dicopot lan isih tuwuh maneh. Aku kerja bareng Jana, direktur pemasarane kanggo nggawe kiriman blog cekak nalika dikunjungi… lan saya rame!

Aku duwe publikasi sing dianakake ing WordPress lan terintegrasi kanggo nerbitake feed media sosial. Dadi ayo rekap… kiriman sing diterbitake ing kaca Facebook. Kabeh ahli bakal ngandhani yen ora ana postingan kaya sing bakal entuk jinis daya tarik ing Facebook, bener? Salah!

Ayo ngerteni, ana sawetara kontroversi babagan wit kasebut. Akeh warga pribumi sing percaya wit kasebut laspens-untu, klaim sing didhukung dening Smithsonian Institution. Nanging, panliten sing luwih anyar dening para alas Universitas Universitas Purdue nuduhake manawa wit saiki yaiku a mulberry. Perdebatan ing wit kasebut pecah ing postingan Facebook, sing melu 50 wong!

Ora kabeh komentar apik - sawetara troll uga ngobrol. Nanging, umume komentar negatif dibantah karo pelanggan Amos Exteriors sing setya - nggawe perusahaan katon luwih apik! Nalika posting diwiwiti, VP Pemasaran Pasir Penjualan Chris Sheets ndeleng kesempatan lan langsung nambah postingan kasebut. Pangembangane nyebabake 2,500 wong tekan 5,800 warga Greensburg liyane, kanthi 175 wong klik maneh menyang situs kasebut kanggo informasi luwih lengkap.

Paling apik, Amos Exteriors bisa gawe jadwal inspeksi atap liyane.

Asil Drive Research

Kita riset saben artikel sing diterbitake ing saben situs klien. Riset wis nyebabake pemasaran konten, pemasaran telusuran, lan pemasaran media sosial. Mesthi wae, aku pengin ngarahake perhatian panelusur lokal nganggo kiriman iki kanthi netepake sawetara landmark geografis, kode pos, lan uga sawetara karya budaya. Nanging, nalika nggoleki kutha, aku uga nemokake crita cekak sing bakal dituduhake. Tambahake foto karo tim sing mesem saka Amos Exteriors lan kombinasi sing apik - nggabungake kabeh supaya bisa ditemokake ing Facebook.

Aja nglirwaake Facebook… luwih cepet ngupayakake konten unik lan sampeyan bakal bisa ndeleng asil sing dikarepake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.