Reputologi: Sistem Tandha kanggo Review Online

reputasi

Bubar nuduhake review online lan liyane teknologi mengaruhi industri restoran. Internet is alat goto kanggo validasi perusahaan layanan, restoran, lan pengecer liyane. Reputologi minangka platform ngawasi lan nglaporake review. Ngirim notifikasi email yen ana sing mriksa bisnis sampeyan ing Yelp, Google+ Local, Tripadvisor lan situs review liyane. Kanthi nanggapi kanthi cepet, para pelanggan bisa entuk pengulas sing ora seneng kanggo mbalik pikiran 70% wektu.

Saka perspektif Operasi, Reputology nggampangake nemokake masalah sing bola-bali kanthi nggabungake lan nganalisa data sampeyan. Ngirim laporan ringkesan mingguan / saben wulan kanthi otomatis, lan menehi sampeyan Analytics kanggo nglacak kinerja review sampeyan.

  • Nanggepi Cepet - Entuk tandha email sing sensitif wektu. Tautan ing email nuduhake sampeyan ing endi review katon.
  • Ngawasi Multiple Lokasi - Tandha rute menyang wong sing bener & nggunakake laporan ringkesan kanggo nemokake masalah sing nyebabake kabeh bisnis.
  • Lacak Kinerja Sampeyan - Analytics nggawe gampang ngerti kepiye metrik kunci tren lan mbandhingake lokasi.

Perusahaan kaya Dhaptar Angie (klien) duwe kabar lan uga mediasi kanggo mbantu perusahaan jasa diwenehi tandha lan pulih saka masalah layanan pelanggan ... nanging situs liyane sing mbukak kaya review umum palsu (Waca: 19 perusahaan SEO bubar didenda ing New York).

Ndhaptar tandha tinjauan minangka langkah pertama bisnis sampeyan ngawasi lan nanggapi keluhan… palsu utawa nyata!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.