Sapa sing Twitter Sampeyan?

twitterPangananku esuk mau, munggah kirim sing narik kawigaten, Cara nyiyapake postingan ngrungokake Twitter. Sawise ngeklik kirim, mula aku kuciwa amarga sejatine ora ana rincian babagan nyiyapake sing nyata ngrungokake. Nanging, aku mung diwenehi postingan babagan cara nyiyapake a Twitter akun.

Setting up a Twitter account doesn't provide you any insight into what folks are actually ngomong babagan sampeyan, merek, produk utawa perusahaan. Mung nyedhiyakake sarana kanggo komunikasi karo wong liya liwat iki medium unik.

Cara Nggawe Pamireng Micro-Blog

To actually set up a ‘listener', you can simply go to Google and search for the term you're looking for (this twitter conto nuduhake telusuran kanggo "iklan microsoft" menyang twitter):

situs: twitter.com "iklan microsoft"

kanggo Nyang kanca:

situs: friendfeed.com "microsoft ad"

If you'd like to take a step further and actually react to folks communicating about you, your product, or your brand, set up a Google Alert kanggo ngirim email kaya kedadeyan. Minangka manajer pemasaran utawa reputasi, aku bisa uga nggawe tandha teks karo Google Alerts lan aku bakal langsung nanggapi tweet kasebut.

11 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hai, Douglas .. matur nuwun kanggo link!

    Umume saran Bet babagan ngrungokake sejatine ana ing slide show. Ing pérangan pisanan saka kiriman kasebut, sampeyan bakal nuli ngerti cara nyiyapake akun, nanging ing slide show dheweke menehi katrangan babagan cara ngrungokake merek, tren, lan rincian liyane sing bisa sampeyan minat saka titik riset pasar saka tampilan

    Dheweke mesthi nyampur ngrungokake karo komunikasi, nanging ana sawetara tips "cara ngrungokake" sing apik ing slideshow kasebut.

    Cheers .. Kate

    • 5

      Kate,

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngerti kula iki! Aku njaluk ngapuro marang kowe sakloron, dak kira aku ora ana gandhengane. 🙂 Kayane aku kudu bali ngrungokake!

      Thanks maneh!
      Doug

  4. 6

    🙂 Ora kuwatir! Aku uga kaget nalika pisanan maca - nanging banjur pindhah menyang titik listrik. SOme barang apik. Bet minangka penginjil sosialisasi sing cerdas !!

  5. 7
    • 8

      Mike, pancen golek sing apik! Ala banget yen Tweetbeep ora duwe fitur instan kanggo nyekel istilah telusuran kasebut. Yen sejam banjur ana wong sing ngomong babagan perusahaan sampeyan - bisa uga wis kasep!

      Nanging aku nambahake menyang tautan saben dina wingi! Matur nuwun kanggo nyekel!

  6. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.