Sapa sing Twitter Sampeyan?

twitterPangananku esuk mau, munggah kirim sing narik kawigaten, Cara nyiyapake postingan ngrungokake Twitter. Sawise ngeklik kirim, mula aku kuciwa amarga sejatine ora ana rincian babagan nyiyapake sing nyata ngrungokake. Nanging, aku mung diwenehi postingan babagan cara nyiyapake a Twitter akun.

Nggawe akun Twitter ora bakal menehi katrangan babagan apa sejatine wong liya ngomong babagan sampeyan, merek, produk utawa perusahaan. Mung nyedhiyakake sarana kanggo komunikasi karo wong liya liwat iki medium unik.

Cara Nggawe Pamireng Micro-Blog

Kanggo nyiyapake 'pamireng', sampeyan mung bisa mbukak Google lan nggoleki istilah sing sampeyan goleki (iki twitter conto nuduhake telusuran kanggo "iklan microsoft" menyang twitter):

situs: twitter.com "iklan microsoft"

kanggo Nyang kanca:

situs: friendfeed.com "microsoft ad"

Yen sampeyan pengin njupuk langkah luwih adoh lan bener-bener nanggepi wong sing komunikasi babagan sampeyan, produk, utawa merek sampeyan, atur Google Lansiran kanggo ngirim email kaya kedadeyan. Minangka manajer pemasaran utawa reputasi, aku bisa uga nggawe tandha teks karo Google Alerts lan aku bakal langsung nanggapi tweet kasebut.