Suite Sosial: Manajemen Media Sosial kanggo Perusahaan Gedhe, Multi-Lokasi

Suite Sosial Reputation.com

Reputasi.com wis dibukak Suite Sosial, solusi manajemen media sosial sing dirancang khusus kanggo perusahaan gedhe, multi-lokasi sing nggabungake kabeh keterlibatan pelanggan ing web, wiwit review online lan survey pelanggan nganti ngrungokake sosial lan manajemen komunitas.

Perusahaan gedhe berjuang kanthi temenan karo pelanggan ing komunitas lokal ing saluran media sosial. Salajengipun, media sosial biasane diisolasi saka survey survey lan aplikasi manajemen tinjauan online.

“Tantangan alat media sosial sing ana yaiku ora dibangun kanggo perusahaan. Ora bisa ngukur akeh lokasi, lan asring ana alur kerja winates kanggo ditinjau lan disetujoni. Suite Sosial Reputation.com sing anyar nyedhiyakake solusi lengkap lan bisa diukur kanggo nggawe syarat lokal lan terpusat. Lan siji-sijine solusi sing nggabungake media sosial, survey pelanggan lan manajemen tinjauan dadi siji platform, menehi perusahaan cara kanggo mbangun lan njaga reputasi sing apik online lan nyepetake pertumbuhan. ” Pascal Bensoussan, Kepala Petugas Produk ing Reputation.com

Reputation.com's Social Suite nyedhiyakake solusi integral kanggo njupuk umpan balik pelanggan ing kabeh saluran ing web, kanggo mbantu perusahaan nanggapi masalah sing ditekan lan tumindak kanthi efektif sadurunge ana krisis. Suite Sosial mbisakake bisnis kanggo:

  • Rungokake lan Nanggapi: Kanthi ngawasi luwih saka 80 yuta situs web uga kegiatan sosial ing macem-macem platform sosial (Facebook, Twitter, Instagram lan Google+), Social Suite nggawe perusahaan bisa gampang nanggap umpan balik, nanggapi wektu nyata lan kanthi positif melu komunitas sosial.
  • Kolaborasi: Markas lan tim lokal bisa kolaborasi nerbitake kanthi alur kerja sederhana kanggo njamin kepatuhan merek lan persetujuan cepet, lan isi paket menyang kampanye lokal, regional utawa adhedhasar minat.
  • nerbitaké: Perusahaan bisa nggedhekake pengaruh konten sosial kanthi nerbitake kanthi otomatis ing wektu sing wis ditemtokake. Bisnis bisa ngirim konten sing melu lokal liwat aplikasi seluler sing ramah frontline Reputation.com.
  • Nganalisa lan Laporake: Solusi kasebut nyedhiyakake wawasan kampanye sing bisa ditindakake kanthi nglacak keterlibatan lan nggayuh, ngenali kiriman sing paling apik kanggo nambah kiriman mbayar.
  • Nambah Pengalaman: Perusahaan luwih bisa ngidentifikasi masalah operasional sing terus-terusan sing ngganggu kepuasan pelanggan, lan nggawe perbaikan operasional kanggo nambah pengalaman lan nuwuhake bisnis berulang.

Beda karo solusi keterlibatan pelanggan liyane, Reputation.com nyedhiyakake opsi kanggo milih penerbitan sosial menyang macem-macem storefron, ngatur kabeh publikasi sosial utawa njupuk pendekatan penerbitan hibrida. API menyang Facebook lan Instagram ngaktifake keterlibatan lan visibilitas sosial sing luwih jero. API Langsung nganggo Google My Business ningkatake visibilitas ing Panelusuran lan Peta.

Entuk Demo

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.