Repurpose House: Ndhukung Lalu Lintas Luwih Akeh lan Nganggo Layanan Konten Media Sosial sing Bisa Dituduhake

Omah Repurpose

Bisnis, kalebu duweke saya, terus-terusan nggawe konten anyar lan apik tenan kanggo situs - kalebu video, podcast, lan artikel. Nalika nggawe apik tenan, biasane umume siklus cendhak kanggo konten kasebut suwe-suwe ... mula investasi ing konten sampeyan ora bisa ditindakake.

Minangka salah sawijining alesan kenapa aku meksa supaya klien mikir luwih akeh babagan pangembangan perpustakaan isi tinimbang aliran produksi konten sing ora ana enteke. Ana masalah liyane babagan nggawe konten uga… nanging kita ora ngonversi lan repurpose konten kanggo nyurung respon tambahan liwat media liyane.

Nalika nggarap klien, kita bakal asring njupuk postingan blog sing populer banjur digunakake dadi infographic, banjur infographic dadi whitepaper, banjur whitepaper dadi webinar… terus. Prosese apik banget amarga kita wis ngerti manawa konten populer ... mula risiko lan biaya repurposing dikurangi. Apamaneh konten organik duwe ROI sing luwih gedhe tinimbang kudu entuk petunjuk liwat pariwara.

Nanging… nemokake wektu lan bakat kanggo nggawe lan repurpose aset minangka tantangan kanggo saben tim pemasaran. Bayangake yen sampeyan duwe layanan sing bisa ngrancang lan ngluwihi konten sing dioptimalake menyang media sosial saben dina kanggo sampeyan…

Omah Repurpose

Omah Repurpose yaiku layanan sing ngowahi blog, video, utawa konten podcast sing ana dadi desain khusus sing dioptimalake kanggo dituduhake ing Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, lan LinkedIn.

Sampeyan dipasangake karo desainer konten khusus, kurator, lan penjadwal media sosial kanggo ngirim video lan audiogram sing dirancang khusus lan caption, kuotasi gambar, lan gambar cilik sing diformat kanggo feed sosial, crita, lan Youtube. Fitur Omah Repurpose:

  • Optimization - aset diwenehi caption lan ukuran sing cocog kanggo kabeh platform.
  • Branded - konten gambar lan video kanthi terus-terusan diwenehi merek kanthi template sing disepakati sing apik banget.
  • Tarif rata - siji rega, saben wulan, ditrapake adhedhasar sepira konten sing pengin direnovasi lan dikirim.
  • Cepet pengiriman - kirim panjaluk jam 5 PM lan nampa aset esuk!

Mlebu, miwiti tiket, menehi Hacker Konten sawetara info, link menyang video / audio utawa nganti 100 tembung teks saka postingan blog, lan kabeh - sampeyan bisa nampa nganti 9 aset saben panjaluk!

platform tiket google drive repurpose omah loro

Jadwal Demo Omah Repurpose

Tuladha Omah Omah

Kene sawetara conto sing apik kepiye layanane nggawe konten sing apik, bermerek, lan dioptimalake… kalebu meme video, audiogram, lan kuotasi gambar:

Meme Video

Dibangun saka konten video sing wis ana, Omah Repurpose nambah judhul lan katrangan sing bisa diwaca (apik amarga akeh wong sing nggawe volume ora bisu):

Teks Animasi

Dirancang saka cuplikan teks saka postingan blog utawa artikel, video iki apik banget kanggo ndorong penjualan lan petunjuk saka media sosial bali menyang situs sampeyan.

Audiogram

Audiogram minangka video sing diproduksi saka kutipan saka podcast sampeyan supaya wong lengganan lan ngrungokake.

Kutipan Gambar

Rancang gambar sing apik nggunakake kuotasi saka artikel, video, utawa podcast kanggo nyengkuyung kesadaran tambahan liwat saluran media sosial.

Kutipan Gambar kanggo Nuduhake Media Sosial

Klien saka Omah Repurpose ndeleng kenaikan sesi situs 138% lan 300%… tanpa mbayar dolar kanggo pariwara. Kabeh kanthi repurpos konten sing wis ana lan nuduhake ing saluran media sosial kanthi strategis.

Miwiti Omah Repurpose

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Omah Repurpose.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.