Ngatur maneh, Tulis Ulang lan Pensiun Konten

ngatur maneh nulis ulang

Mesthi ana panjaluk raksasa kanggo konten anyar sing umume, kita biasane ngupayakake nulis konten sing menarik sing menehi nilai kanggo para pamirsa. Iki infographic saka Marketo babagan njaga konten sing apik yaiku saran sing kuat.

  • Ngatur maneh - Aku bisa nggunakake repurpose minangka istilah kanggo iki, nanging asring nggunakake riset, crita lan grafis ing spektrum medium nalika ngembangake konten. Kita bisa uga nindakake riset kanggo webinar, nanging uga nulis whitepaper sing ana gandhengane lan postingan infographic lan blog perwakilan kanggo promosi. Ora kabeh wong nyerna konten kanthi cara sing padha, mula crita lan ngoptimalake media kasebut efektif banget.
  • Tulis maneh - kita duwe sawetara postingan ing teknologi sing wis berkembang tenan. Tinimbang nulis kiriman anyar babagan evolusi produk, saiki kita nambah kiriman asli lan nganyari. Ana kauntungan sing BESAR kanggo nindakake iki - kanthi njaga integritas URL, statistik nuduhake sosial bisa ditambahake lan rangking mesin telusuran ora mung bisa ditahan, nanging uga bakal ditambah yen pos kasebut dioptimalake kanthi apik!
  • Pensiun - iki angel, nanging kita wis rampung. Kita luwih saka 5,000 postingan ing situs iki nanging gampang ana 1,000 postingan sing ora ana gandhengane utawa wis ketinggalan jaman. Sawetara acara biyen, sing liyane teknologi ketinggalan jaman, lan liyane uga produk sing wis ora ana maneh. Kasunyatan manawa sampeyan wis sithik nulis kanggo mbusak, mengko bakal rada luh ... nanging luwih becik fokusake konten ing topik sing isih relevan.

Strategi kasebut minangka bagean saka program pangopènan sakabèhé sing wis diwiwiti lan nyebabake lalu lintas organik kaping telu saben taun. Sampeyan bisa uga mikir babagan carane nggawe rencana perawatan kanggo situs sing njamin kabeh konten sampeyan relevan lan tepat wektu!

the-3-Rs-of-content-marketing-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.