Renderforest: Nyunting Video Real-Time lan Template Animasi Online

Renderforest - Gawe Video Online

Kita bakal miwiti seri wawancara anyar ing blog teknologi pemasaran kanthi dhukungan saka Studios Zombie Kreatif. Podcast sing wis ana karo Edge Radio Web apik tenan lan ditayangake sacara regional ing Indianapolis dina Setu awan ing Freedom 95… nanging kadang kita kudu nyoba kanthi jero kanthi talenta sing pengin diwawancarai.

Kanthi musik latar mburi saka band kanca, Brad lan tim nggawe pamrih swara intro sing apik kanggo acara kasebut. Siji strategi sing wis efektif ing Edge of Web uga nyedhiyakake video ing Youtube acara kasebut dadi uga bakal kita lakoni. Aku pengin nggabungake video intro kanggo acara kasebut nanging ora njamin metu lan nyewa tim animasi. Matur suwun, aku nampa email saka platform anyar - Renderforest - sing duwe editing video wektu nyata kanthi online!

Renderforest

Kita wis digunakake situs video stock kanggo entuk video tanpa royalti, video animasi, lan transisi sadurunge - nanging kita isih kudu ngerti cara nyunting lan ngasilake video kasebut. Lan kita seneng karo para kontraktor sing bisa nyunting lan ngasilake video. Nanging iki dudu basis data klip utawa layanan, ana ing antarane. Renderforest wis duwe atusan template video sing bisa dipilih lan sampeyan mung ngatur kanthi online lan mbayar yen sampeyan pengin ndownload versi definisi tinggi.

Cukup upload foto sampeyan, sunting teks lan nonton video sampeyan sajrone sawetara menit. Renderforest nawakake macem-macem jinis proyek video berkualitas tinggi, kalebu tayangan kulawarga, pesta pernikahan, utawa lelungan, video buku skrap bayi, video valentine utawa katresnan, video bisnis promosi utawa perusahaan, undhangan acara, animasi panjelasan, video web pemasaran, animasi logo, tipografi kinetik, lan liya-liyane.

Renderforest fitur Edo animasi online lan alat nitahake slide show kanthi panyimpenan maya gratis kanggo kabeh video apik tenan sing digawe. Dheweke duwe atusan template luar biasa sing wis ana ing situs kasebut lan gampang banget kanggo ngowahi salah sawijining template kanthi mung nyunting teks utawa ngunggah gambar sing pengin digunakake. Aku kalebu tautan afiliasi ing kiriman iki, coba dicoba!

Miwiti Renderforest

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.