Delete.bg: Copot Latar Gambar saka Headshots, People, lan Obyek kanthi Flawless nganggo AI

Copot Latar mburi

Yen sampeyan ora ngetutake Joel Comm, tindakake. Saiki Joel minangka salah sawijining sumber teknologi sing paling disenengi. Dheweke jujur, jujur, lan transparan banget. Ora ana dina sing kliwat aku ora mriksa apa sing ditemokake sabanjure ... lan dina iki dadi bocah cilik!

Joel menehi ngerti kabeh babagan alat anyar online, mbusak.bg. Alat kasebut nggunakake intelijen buatan kanggo nganalisa gambar karo wong lan banjur mbusak latar mburi kanthi akurat lan mesthi. 

Yen sampeyan wis nyoba nyoba nganggo Photoshop, sampeyan bakal ngerti pengalaman sing ala banget. Senadyan opsi penghapus Photoshop, lan uga sing ana Piandel opsi, isih durung cedhak. Nonton pangguna photoshop sing mbusak latar mburi pancen apik tenan.

Aku malah ora bakal menehi tutorial babagan kepiye, muga-muga ora bisa nggunakake fungsi kasebut maneh. Mangkene tes sing dakunggah kanggo nyopot.bg. Aku pengin nyoba banget - ora ana close-up lan akeh rincian latar mburi.

Copot Latar mburi saka Foto Klompok Wong

Copot Latar mburi saka Wong

Lan iki asil sing apik tenan:

Latar mburi Dibusak saka Wong

Mesin malah nyopot sepeda! Foto sing diowahi uga nyetel ukuran lan wates kanggo tengah gambar kanthi vertikal lan horisontal. Mung apik tenan!

Copot Latar mburi saka Headshot

mbusak latar mburi ai

Copot Latar mburi saka Logo utawa Objek liyane

nalika Remove.bg asline dirancang kanggo mbusak latar mburi saka headshot lan wong, wis ngrampungake algoritma supaya sampeyan bisa ngunggah gambar kanthi otomatis menyang layanan kasebut lan mbusak latar mburi kanthi resik. Aku wis nggunakake kaping pirang-pirang kanggo iki lan pancen hebat!

Copot Piranti Latar Belakang Foto & API

  • Alat Online kanggo Mbusak Latar - Sampurna kanggo ngolah gambar lan tes siji sadurunge mbukak kumpulan, ing Remove.bg situs web minangka cara kanggo para pengunjung. Lan gambar pratinjau mesthi gratis! Ing kene sampeyan uga bakal nemokake editor sing ngidini sampeyan ngganti warna utawa gambar latar mburi.
  • Alat Desktop kanggo Mbusak Latar - Versi desktop saka mbusak.bg kanggo Windows, Mac, utawa Linux menehi kontrol luwih akeh. Contone, sampeyan bisa milih format output. Iki uga cocog kanggo pamroses batch ewu lan ewu gambar saben liyane: becik yen sampeyan adol online utawa nggarap konten sing digawe pangguna.
  • Ekstensi Photoshop kanggo Mbusak Latar - Cukup jelas! Copot gambar saka njero piranti lunak pangolah gambar go-to tanpa kudu nganggo alat internal. Saben potongan sing digawe ing Ekstensi dilengkapi topeng lapisan sing bisa diowahi kanggo suntingan dawa.
  • API kanggo Mbusak Latar Gambar - API minangka solusi paling fleksibel sing ditawakake. Sampeyan bisa nggabungake suntingan lengkap supaya bisa ngontrol output lan pamrosesan batch ing meh kabeh alur kerja. Lan komunitas kita wis nggawe macem-macem plugin siap pakai kanggo Figma, WooCommerce, Sketch, lan Visual Studio Code.

Pilihan rega kalebu rencana langganan lan mbayar nalika sampeyan lunga.

Coba Hapus.bg Saiki!

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Remove.bg ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.