REMME: Apa Blockchain Bakal Mbusak Log Masuk lan Sandhi Kita?

Login Remme nganggo Blockchain

Salah sawijining teknologi sing luwih nyenengake yaiku blockchain. Yen sampeyan pengin ringkesan teknologi blockchain - waca artikel kami, Apa Teknologi Blockchain. Dina iki, aku kedadeyan ing ICO iki, NGECEWE.

Apa sing diarani ICO?

ICO minangka Penawaran Koin Awal. ICO kedadeyan nalika ana wong sing nawakake investor sawetara unit cryptocurrency utawa crypto-token anyar kanggo ijol-ijolan karo mata uang crypto kaya Bitcoin utawa Ethereum, ing kasus iki REMME

Miturut Forbes, biaya kejahatan cyber bakal tekan $ 2 triliun ing taun 2019. Akeh pelanggaran kasebut kedadeyan liwat serangan kekuwatan jeneng panganggo lan tembung sandhi. Teknologi REMME nggawe tembung sandhi wis ilang, ngilangi faktor manungsa saka proses otentikasi. Mangkene ringkesan video:

Lan kita terus ndeleng perusahaan gedhe sing diretas kabeh data pangguna lan sandhi, nyedhiyakake sarana kanggo peretas kanggo nyolong akeh data saka basis data siji, pusat. Kanthi basis data sing disebar, iki ora bisa kedadeyan - dadi cara paling aman kanggo nyimpen informasi sensitif.

kanthi NGECEWE, pangguna ora prelu ngisi formulir utawa butuh sandhi sing kompleks lan dawa. Otentikasi nganggo mung siji klik sing gampang lan aman. Lan sanajan klik kasebut bisa digabung karo otentikasi dobel.

REMME Wis Rinci Fiture:

  • Ora ana pusat sertifikat - Ora perlu pusat sertifikat - sampeyan ngontrol nasibe. Kanthi pamblokiran ngganti otoritas verifikasi, perusahaan sampeyan ngirit dhuwit lan dadi luwih mandiri.
  • Blokir lan Sidechain - Sistem REMME bisa digunakake kanthi macem-macem rantai blok lan sidechain. Sampeyan bisa milih kombinasi sing paling gampang kanggo perusahaan sampeyan.
  • Kontrol identitas sampeyan - Kunci pribadi sampeyan isih ana, dadi rahasia sampeyan sing ora nate lunga saka komputer. Nanging, sertifikat REMME sing ditandatangani karo kunci pribadi sampeyan bisa dadi kunci umum kanggo situs web utawa layanan apa wae.

Pangguna uga bisa ndhaptar karo nomer akun tanpa wates, yaiku sertifikat SSL. Nalika mlebu, bisa milih akun sing bakal digunakake.

Gabung karo Program Pilot RemME

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.