Komentar: Cathetan lan Kolaborasi Produksi Video Sampeyan

Depositphotos 12429345 s

ngomong ngidini sampeyan ngundang pangguna, kolaborasi lan nyathet video sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake layanan video utawa hosting kaya saiki Vimeo, Dropbox, Box, Youtube. Kabeh wong kerja saka tautan pribadi lan unik, supaya sampeyan bisa nuduhake lan menehi umpan balik langsung saka tim utawa klien sampeyan tanpa butuh akun.

Umpan balik diklumpukake kanthi bingkai video sing ditandhani wektu ing kamar sing ditonton. Sampeyan bisa ngekspor cathetan langsung menyang piranti lunak editing video lan ndeleng kanthi visual sapa sing ujar apa sing ana ing garis wektu. Reregan diwiwiti saka $ 10 saben wulan kanggo akun pribadi lan nganti $ 60 kanggo solusi sing bisa ditrapake kanggo agensi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.