Mundur maneh!

Depositphotos 5437454 s

Tema ol wiwit saya ora kepenak, mula aku mutusake ati-ati lan coba sup ing situs iki. Aku miwiti karo Squible tema beta lan ngapiki babar blas. Aku malah nambah bilah Google Video, uga nggoleki sawetara label acak saka Google Video. Sampeyan bakal nemokake favorit ing kana - Seth Godin lan Tom Peters, uga tag umum liyane ing web 2.0, optimalisasi mesin telusuran, pemasaran internet, lsp.

Aku seneng tema iki amarga prioritas kaca. Tinimbang sidebar menu (sing ora nate digunakake dening wong liya), tema iki diiseni ing sisih ngisor kaca ngarep. Uga, yen pengunjung teka ing kene lan sawise maca kiriman 'ringkes' lan dheweke ora kepengin ... aku duwe postingan 'gegandhengan' ing sisih. Mbok menawa ana artikel ing kana sing pengin diwaca.

Pengaruh lan Otomatisasi

Aku uga nindakake sawetara tweak cilik kanggo tema kasebut. Squible minangka jembaré sing disetel, mula aku ngowahi kabeh gaya kanthi jembar variabel. Squible uga matesi karakter ing kaca ngarep (yen sampeyan pengin) nanging ngilangi konten ing tengah tembung yen watesan kasebut. Aku ngowahi fungsi supaya bisa dipotong ing papan pungkasan sadurunge watesan karakter.

Lan mesthine, ana grafis sing murub! Aku pengin dadi luwih apik tinimbang warna biru saka tema sadurunge. Kita bakal weruh apa sing kedadeyan. Aku rada kuwatir yen tema iki nggunakake ajax liyane, nggawe konten kanthi cepet. Kita bakal weruh apa sing kedadeyan karo asil telusuran organik karo situs anyar. Muga-muga, kabeh tag sing ana gandhengane bakal ngasilake SEO (Optimisasi Mesin Telusuran) sing luwih apik.

Liyane sing bakal teka! Nanging muga-muga sampeyan seneng!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Werna sing apik - energik banget. Nanging aku kudu ngakoni yen aku rindu Douglas cilik ing sisih ndhuwur kaca - sentuhan pribadi sing apik banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.