Sijine Ati Sampeyan menyang Hubungan Sampeyan

jantung cair

Bisnis iku kabeh babagan hubungan. Hubungan karo pelanggan, prospek, vendor lan perusahaan sampeyan dhewe. Hubungan angel. Sesambetan mbebayani. Nemtokake atimu ing kana bakal ngrusak. Sampeyan kudu nggawe atimu dadi sesambungan yen sampeyan pengin bisa sukses.

Ana akeh sebab kenapa hubungan gagal. Kadhangkala pancen ora cocog. Umume hubungan wektu gagal amarga dianggep kaya pakai ... ing endi saben partai ora ngurmati hubungan sing padha. Sawetara nganggep manawa sesambetan 50/50. Yen sampeyan nindakake tugas, aku bakal nindakake sing duwe. Hubungan ing endi kaloro pihak kasebut mung nindakake separo kekarepane bisa nglakoni pancen ora ana hubungane. Iki ora nggawe atimu dadi ati.

Hubungan gagal nalika ora ngetrapake 100%. Mbangun sesambetan sing sukses mbutuhake sampeyan melu kabeh. Entuk 100% amarga sampeyan seneng karo apa sing sampeyan lakoni, lan sampeyan seneng ngladeni partai liyane. Apa wae sing kurang bakal nyebabake kegagalan.

Taun iki minangka taun sing sampeyan kudu mikir maneh hubungane lan nuwuhake ati. Iki minangka taun kanggo menehi 100% kanggo menehi saran liwat blog sampeyan. Iki minangka taun kanggo menehi 100% kanggo pelanggan preduli mbayar, nalika mbayar, utawa apa dheweke ngormati apa sing sampeyan lakoni. Nemtokake ati sampeyan bakal nyukupi kabutuhan - ora mung kanggo dheweke.

Aturan Emas ujar supaya dianggep wong liya minangka sampeyan pengin dirawat. Ana wong sing ngandhani yen ana Aturan Platinum ... lan iki kanggo dianggep wong liya padha pengin dirawat. Wayahe nganggep prospek, pelanggan lan vendor minangka padha pengin dirawat. Sijine ati sampeyan.

Pangukuran penting kanggo ndeleng apa sing cocog, apa sing dikarepake prospek lan klien, lan kanggo ngetrapake sumber sampeyan kanthi tepat. Nanging sampeyan isih kudu milih ati-ati supaya bisa sukses. Sampeyan isih kudu nyelehake 100% hubungan kasebut yen sampeyan kepengin bisa sukses.

Taun iki minangka taun kanggo nggawe atimu.

2 Komentar

  1. 1

    Katresnan minangka kunci sesambetan sing sukses. Ing bisnis, sampeyan kudu mikir apa sing sampeyan lakoni. Mbangun hubungan sing apik karo pelanggan, kolega lan perusahaan sampeyan supaya sukses.

    Matur suwun Sir Douglas.

  2. 2

    Matur suwun Douglas. Pikiran sing apik supaya otakku (lan jantung) esuk iki. Pancen dadi game sesambetan ing bisnis lan urip. Aku setuju babar pisan. Kabeh sing paling apik kanggo sampeyan ing taun anyar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.