RelateIQ: A CRM Powered Intelligence Hubungan

hubungane crm

RelateIQ minangka CRM sing luwih gampang sing nggabung karo kothak mlebu email sampeyan kanthi otomatis nyerna lan ngatur data saka saben sumber data. RelateIQ kanthi otomatis nyinkronake data saka email, tanggalan, lan telpon mlebu (telpon seluler) mlebu (sanajan aplikasi seluler) kanggo ngilangi entri data manual menyang CRM. Wis maju banget, yen ana sing email karo sampeyan lan sampeyan ora mangsuli, dheweke bakal nggawe pangeling kanggo sampeyan kanthi otomatis.

RelateIQ ngilangi entri data manual kanthi otomatis njupuk email, rapat, lan telpon sing ana gandhengane karo penawaran sampeyan. Fitur cerdas, kayata Tindak Tutur sing Disaranake lan Bidhang Intelijen, njupuk kegiatan komunikasi kasebut lan gunakake kanggo nggawe tim sampeyan luwih produktif.

RelateIQ

Platform kasebut uga duwe modul pelaporan penjualan kanggo nyedhiyakake kegiatan, tuwuhing penjualan, kecepatan penjualan lan nglaporake pipa.

Analisis Corong

RelateIQ nggabung karo MailChimp, Pardot, HubSpot lan Zapier lan duwe Ekstensi Chrome lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.