Kolaborasi: Ngasilake Konten sing Luwih Apike Kanthi Kerep

nulis babagan

Nalika aku nyambut gawe compendium, bedane mung sukses blogging perusahaan program lan sing berjuang yaiku volume konten sing relevan lan luar biasa sing bisa digawe. Pirang-pirang taun mengko lan iki isih dadi masalah karo meh kabeh klien utawa prospek sing ana nalika nggawe strategi pemasaran konten.

Ana sawetara alasan… kekurangan sumber daya, nyempurnakake konten, lan sing pungkasan ora ngerti apa sing bakal ditulis. Apike tenan yen perusahaan bisa ngasilake atusan email metu menyang prospek lan pelanggan sing bisa sukses, nanging dheweke tetep ana ing editor teks blog sing mbukak lan dheweke beku.

Rembugan minangka platform sing mbantu tim blog sampeyan ngasilake ide lan konten kanggo strategi blogging perusahaan:

Fitur Ngatur

  • Rencana lan Riset - Gawe strategi isi lan alur kerja editorial babagan ide topik, tren industri lan keahlian tim (lan tamu).
  • Gawe lan Kolaborasi - Kolaborasi cerdas liwat proses pangembangan konten. Atur tugas kanthi cepet menyang tim, tamu lan kontraktor.
  • Ngoptimalake lan Enggo bareng - Referensi lan sambungake karo penyokong merek lan pengaruh kanggo winih sing luwih apik lan distribusi sing luwih cerdas.

Rega terjangkau banget, diwiwiti saka $ 29 saben wulan kanggo 5 pangguna nganti $ 299 saben wulan kanggo 70 pangguna! Publikasikan langsung liwat WordPress, Tumblr lan liya-liyane minangka draf utawa kahanan nyata, utawa nyalin kode HTML kanthi siji klik kanggo distribusi cepet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.