Link Pangarang sing Diverifikasi Kita Hasil ing Klik-Liwat 484% Luwih Dhuwur

panganggit

Yen sampeyan minangka penerbit, profesional SEO utawa platform CMS, mesthine sampeyan wis ngetrapake cara kanggo kepemilikan sing wis diverifikasi. Penulis wis pirang-pirang wulan kepungkur lan wis nyetel setelan sing apik, ngasilake fitur sing apik banget sing bisa nambah visibilitas mesin telusuran.

Nyatane, aku bakal takon perusahaan SEO apa wae sing ora meksa klien supaya bisa ngrampungake. Aku wis nulis babagan kepemilikan sing wis diverifikasi lan kepiye ngetrapake potongan sing sugih ing WordPress. Ora gampang kaya ngeculake plugin (durung), nanging penting banget.

Ngopo Google pungkasane duwe kasedhiya data kanggo mbuktekake sepira efektif anggone nduwe gambar pangarang sing wis diverifikasi ing asil telusuran. Ing njero Google Webmaster, saiki ana bagean ing Lab sing khusus kanggo nglacak kaca penulis sing wis diverifikasi:

penulis webmaster

Ing sajroning Martech, ana 484% tingkat klik-tayang ing tautan pangarang sing wis diverifikasi ing Kaca Hasil Mesin Telusuran (SERPs) tinimbang ing kaca liyane. Iki tegese wong meh 5 kaping luwih cenderung ngeklik link karo foto penulis tinimbang tautan tanpa ana ing SERP.

484%!

Yen sampeyan penerbit lan sampeyan durung ngetrapake rel = panganggit, rel = kula lan tautan penerbit, sampeyan kudu enggal nindakake. Yen sampeyan ahli SEO, sampeyan kudu nyurung kabeh klien kanggo nindakake solusi iki. Yen sampeyan CMS, fitur iki kudu dilakoni.

Nindakake. Saiki

6 Komentar

  1. 1

    Aku wis nulis langkah demi langkah kanggo ngetrapake "rel = panganggit" sing migunani tumrap pangguna WordPress. Sampeyan bisa nemokake tutorial ing kene: 
    http://www.devonwebdesigners.com/3278/relauthor-step-by-step-for-wordpress/

    Iki nuduhake sampeyan cara nggunakake instruksi sing paling anyar saka Google - yaiku cara sing luwih gampang. Tingkat 484% tingkat klik tingkatan sing luwih apik bisa uga ora langsung diterjemahake kanggo kabeh wong, amarga kayane sampeyan butuh Klout sosial yen gambar pangarang ditampilake (paling ora saiki). Salah sijine utawa gambar durung digulung ing endi-endi. Yen ana sing ngerti tulung critakake.

    • 2

      Matur suwun Elizabeth! Kita wis mesthi ndeleng sawetara kesalahan ing tampilan gambar ing Kaca Hasil Mesin Telusuran. Nalika Google terus ningkatake penulis lan ningkatake perangkat tambahan, mesthine kita kudu sawetara nyetel ing kene!

  2. 5
  3. 6

    Hmmn, maca kanthi apik, lan aku ora kaget, nanging ora duwe "Statistik Panganggit" ing alat webmaster, sanajan wis diverifikasi penulis. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.