Kejelasan: Peta Panas lan Rekaman Sesi Gratis kanggo Optimasi Situs Web

Microsoft Clarity: Peta Panas lan Rekaman Sesi Gratis kanggo Optimasi Situs Web

Nalika kita ngrancang lan ngembangake tema Shopify khusus kanggo kita toko busana online, kita pengin mesthekake yen kita ngrancang situs e-dagang sing elegan lan prasaja sing ora mbingungake utawa ngganggu para pelanggan. Salah sawijining conto uji coba desain yaiku a informasi liyane blok sing duwe rincian tambahan babagan produk. Yen kita nerbitake bagean kasebut ing wilayah gawan, bakal nyuda regane lan ditambahake menyang tombol cart. Nanging, yen kita nerbitake informasi ing ngisor iki, pengunjung bisa uga ora ngerti yen ana rincian tambahan.

Kita mutusake nggawe bagean pilihan kanthi jeneng sing cocog Informasi liyane. Nanging, nalika kita nerbitake ing situs kasebut, kita langsung weruh manawa pengunjung ora ngeklik bagean kasebut kanggo nggedhekake. Ndandani cukup subtle… indikator cilik ing jejere judhul bagean. Sawise dileksanakake, kita mirsani peta panas lan weruh manawa akeh pengunjung saiki wis sesambungan karo pilihan kasebut.

Yen kita ora ngrekam sesi lan ngasilake peta panas, kita ora bakal bisa ngenali masalah kasebut utawa nyoba solusi kasebut. Heatmapping minangka prentah nalika sampeyan ngembangake jinis situs web, situs e-dagang, utawa aplikasi apa wae. Sing jarene, solusi heatmapping bisa larang banget. Umume adhedhasar jumlah pengunjung utawa sesi sing pengin dilacak utawa direkam.

Semalat, raksasa ing industri kita duwe solusi gratis sing kasedhiya. Kejelasan Microsoft. Cukup lebokake kode pelacakan Clarity ing situs sampeyan utawa liwat platform Manajemen Tag lan sampeyan bisa aktif sajrone sawetara jam nalika sesi dijupuk. Malah luwih apik, Clarity duwe integrasi Google Analytics… nglebokake link sing trep kanggo puter maneh sesi ing dashboard Google Analytics! Clarity nggawe ukuran khusus sing diarani URL Puter maneh Clarity kanthi subset tampilan kaca. Cathetan sisih… ing wektu iki, sampeyan mung bisa nambah siji properti web kanggo nggabungake karo Clarity.

Microsoft Clarity nyedhiyakake fitur ing ngisor iki…

Heatmaps cepet

Gawe peta panas kanthi otomatis kanggo kabeh kaca sampeyan. Deleng ing ngendi wong ngeklik, apa sing digatekake, lan sepira adohe nggulung.

Microsoft Clarity Heatmaps

Sesi Rekaman

Nonton carane wong nggunakake situs sampeyan karo rekaman sesi. Jelajahi apa sing bisa digunakake, sinau apa sing kudu didandani, lan nyoba ide anyar.

Rekaman Sesi Clarity Microsoft

Wawasan lan Segmen

Temokake kanthi cepet ing ngendi pangguna frustasi lan ngowahi masalah kasebut dadi kesempatan.

Microsoft Clarity Insights lan Segmen

Clarity wis siap GDPR lan CCPA, ora nggunakake sampling, lan dibangun ing open source. Sing paling apik, sampeyan bakal seneng kabeh fitur Clarity kanthi biaya nol. Sampeyan ora bakal nemoni watesan lalu lintas utawa dipeksa nganyarke menyang versi mbayar… iku gratis ing salawas-lawase!

Ndaftar Kanggo Microsoft Clarity