Yen Sampeyan Ana ing Sales utawa Marketing, Goleki Refresh Saiki!

aplikasi refresh

Mengkono saben minggu. Aku entuk email saka vendor utawa prospek lan kita bisa nggarap tanggal kanggo ngobrol. Aku mriksa situs lan ndeleng manawa pas utawa ora. Aku bisa uga nyambung karo dheweke ing LinkedIn kanggo sinau babagan liyane. Tanggal disetel, undhangan tanggalan ditampa lan aku terus.

Sawetara minggu kepungkur lan tandha muncul karo wong. Aku ora ngerti jeneng kasebut, mula aku ndeleng domain saka alamat emaile. Yen aku bejo, iku duweke. Yen aku ora, aku ngaco. Aku ndeleng situs kasebut lan ngeling-eling lan saiki aku ngerti sapa sejatine lan apa sing dikarepake. Yen aku bejo.

Aku ora duwe memori sing apik (ilmu pengetahuan!) Mula aku butuh pitunjuk kaya ngene. Kadhangkala aku nyathet sawetara cathetan ing Evernote, kadang ing acara tanggalan, kaping liyane aku percaya yen bakal kelingan ... nanging ora. Ing acara langka, wong mlaku-mlaku ing kantorku lan aku ora ngerti sapa dheweke utawa kenapa dheweke ana ing kana, mula aku nari ... takon babagan apa sing dienggo, kepiye kahanane, lsp... coba jog memori aku.

Pungkasane ana tamba! Refresh minangka aplikasi seluler lan web sing ngidini sampeyan nelusuri wong lan ndeleng profil lan komunikasi sing bisa sampeyan lakoni - liwat email utawa sosial.

Paling apik, aplikasi kasebut uga dilengkapi tandha sadurunge lan postingan kanggo sampeyan. Entuk rapat ing 15 menit? Sampeyan bakal entuk cathetan sing ngandhani sapa sejatine, apa sing pungkasan sampeyan critakake, lan malah ngidini sampeyan nggawe cathetan babagan iki. Iki minangka basis ilmu kanggo wong kaya aku sing angel ngeling-eling wong liya kajaba asune (Gambino).

Apik banget. Ayu banget Iku bisa. Mlebu saiki lan sampeyan bisa nyambung akun email, akun sosial lan uga Evernote.

Aku bakal katon ora sithik isin yen mbesuk sampeyan rapat karo aku!

Nganyari: Refresh kanggo Salesforce Diluncurake!

Apik banget kanggo ndeleng Refresh wis nggabungake solusine langsung menyang Salesforce, alat sing apik kanggo para salesman supaya bisa ngakses informasi babagan panuntun, mitra lan pelanggan.

Refresh kanggo Salesforce

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.