ReferralCandy: Platform Rujukan E-commerce Lengkap Sampeyan Bisa Diluncurake Ing Menit

ReferralCandy: Platform Rujukan lan Afiliasi kanggo Platform E-Commerce

Ing sawetara minggu kepungkur, kita wis nuduhake sukses situs klien kita ing ngendi sampeyan bisa tuku klambi online. Siji strategi sing pengin kita gunakake yaiku mbangun program rujukan kanggo pelanggan, pemasar afiliasi, lan influencer.

Sawetara kabutuhan kita:

  • We wanted kanggo duwe bisa karo Shopify supaya kita bisa kalebu diskon kanggo panampa.
  • Kita pengin nangani pembayaran menyang pelanggan, afiliasi, utawa influencer sing nggawe rujukan. Kanthi cara iki, kita bisa njupuk kauntungan saka tembung saka tutuk uga influencer profesional sing pengin ndhaptar.
  • We wanted iku duwe a Klaviyo integrasi supaya kita bisa ngirim pranala afiliasi kanggo kabeh wong sing langganan komunikasi marketing.
  • Kita pengin proses registrasi sing gampang sing ora kudu disetujoni lan dipantau.

Solusi sing diteliti, ditemokake, lan ditindakake sajrone sawetara menit yaiku Kranjang Referensi. Kita malah bisa ngatur merek supaya katon apik ing toko Closet52. Sawise sampeyan tuku, kita menehi pangguna kesempatan kanggo ndhaptar. Kita uga gambar sosial pra-merek nalika pelanggan nuduhake menyang Twitter, Facebook, utawa platform liyane.

Sampeyan uga bakal weruh ing Kranjang Referensi widget ing sudhut kiwa ngisor… nalika sampeyan miwiti, sampeyan bisa ndeleng carane gampang iku kanggo nggabungake!

  • Widget Rujukan ReferralCandy kanggo Shopify
  • Widget Rujukan ReferralCandy kanggo Shopify (Bukak)

Ringkesan ReferralCandy

Kranjang Referensi yaiku aplikasi program rujukan sing dibangun kanggo toko e-commerce. Punika ringkesan video:

Fitur ReferralCandy Kalebu

  • Integrasi otomatis - Sambungake sampeyan kanthi cepet Shopify or BigCommerce nyimpen kanggo miwiti
  • Integrasi Email prasaja – Cukup nempel kode tracking ReferralCandy ing kaca checkout toko
  • Integrasi Pangembang Custom - Opsi lanjut kayata integrasi JS lan Integrasi API kanggo luwih fleksibel
  • Integrasi Aplikasi Langganan - Sambungake aplikasi pihak katelu kaya ReCharge, PayWhirl lan Bold
  • email Marketing - Ningkatake kinerja email kanthi tambahan referensi menyang buletin sampeyan
  • Analytics - Kirimi wawasan babagan sumber lalu lintas lan referer paling dhuwur menyang aplikasi analytics sampeyan
  • Retargeting - Gawe pamirsa pimpinan sing melu banget sing ndeleng tawaran rujukan sampeyan
  • Rega Sederhana - Platform kasebut duwe ragad rata lan rega komisi skala sing luwih cilik luwih akeh dodolan sampeyan!

ReferralCandy Klaviyo Integrasi

Kita bisa nglebokake blok konten dinamis Klaviyo, ugi. Ing saben pamblokiran, sampeyan kudu duwe opsi tampilan sing mung bakal nampilake pamblokiran yen link rujukan ana ing akun pelanggan. Dadi, yen Link Referral ana ing pelanggan iki, blok kasebut bakal ditampilake ing email lan pranala kasebut bakal dipersonalisasi. Mangkene Logika Tampilake / Singidaken:

person|lookup:'Referral Link - ReferralCandy'

Lan ing ngisor iki kabeh pranala sing bisa sampeyan pasang ing email Klaviyo sampeyan:

  • Portal Rujukan:

{{ person|lookup:'Referral Portal Link - ReferralCandy' }}

  • Link referensi

{{ person|lookup:'Referral Link - ReferralCandy' }}

  • Link Referral karo Tracking

{{ person|lookup:'Referral Link with Tracking - ReferralCandy' }}

  • Penawaran Kanca Rujukan

{{ person|lookup:'Referral Friend Offer - ReferralCandy' }}

  • Ganjaran Referral

{{ person|lookup:'Referral Friend Offer - ReferralCandy' }}

Kita wis nyiyapake ReferralCandy kanggo nyedhiyakake $10 kanggo saben adol sing dirujuk menyang referrer lan diskon 20% kanggo sapa wae sing nuduhake tautan khusus. Lan kita bisa nyetel kanggo mbayari minimal $100 supaya kita ora mbayar ton ragad transaksi. Kertu kredit kita ing file kanthi otomatis dikenani biaya nalika entuk komisi. Apik lan gampang!

Ndhaptar Kanggo ReferralCandy

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.