Pabrik Referensi: Bukak lan Jalanake Program Pemasaran Referensi Sampeyan

Pabrik Referensi - Platform Piranti Lunak Pemasaran Rujukan

Bisnis apa wae kanthi anggaran pariwara lan pemasaran winates bakal ngandhani manawa rujukan minangka saluran sing paling nguntungake kanggo entuk pelanggan anyar. Aku seneng ngubungake amarga bisnis sing dakgawe ngerti kekuwatanku lan bisa ngerti karo kanca-kancane butuh pitulung sing bisa dakwenehake. Ora dikepengini manawa wong sing nyebut aku wis dipercaya lan rekomendasi menehi bobot siji ton. Ora nggumunake manawa pelanggan sing dituku tuku luwih cepet, mbuwang luwih akeh, lan ngrujuk kanca liyane:

  • 92% saka konsumen rujukan dateng saka wong sing ngerti.
  • Wong 4x luwih seneng tuku nalika dirujuk kanca.
  • Loop rujukan bisa murahake biaya per akuisisi nganti 34%

Kesulitan, mesthi, carane nglacak referral kasebut menyang konversi. Ing jagad online, rujukan bisa dilacak nggunakake tautan unik. Duwe sistem sing nyebar distribusi kasebut lan nglacak saben rujukan kasebut.

Pabrik Rujukan minangka platform pemasaran rujukan sing nyedhiyakake solusi pemasaran swalayan, sederhana, lan lengkap kanggo perusahaan sampeyan:

Aja kuwatir ndhaptar lan kudu ngrancang lan nggawe platform liyane. Pabrik Rujukan dilengkapi atusan kaca pendaratan sing wis siap, seluler sing unik utawa niru kaca rujukan merek sing wis kabukten. Sampeyan bisa ngatur kabeh gambar, logo, salinan, lan hadiah ing saben template kasebut.

  • geser 1 @ 2x 1
  • geser 11 @ 2x 1

Sawise sampeyan kampanye pemasaran rujukan wis dibangun, sampeyan bisa nambah pangguna kanthi manual liwat dashboard, utawa njaluk pangguna supaya entuk link rujukan nganggo macem-macem cara:

  • Liwat tautan sing disebar unik kanggo saben referrer
  • Liwat kode QR kanggo saben referrer
  • Liwat program rujukan tertanam ing situs web sampeyan

Pelaporan sampeyan ing Pabrik Rujukan ngidini sampeyan ngawasi terus babagan program referral sampeyan supaya sampeyan mesthi ngerti sapa referensi utama sampeyan. Sampeyan bisa ngakses data liwat dashboard utawa ngirim liwat webhook - sampeyan uga bisa ngekspor data kapan wae minangka file CSV.

Pabrik Referensi saiki digabung karo Hubspot lan nambah Salesforce, Intercom, Shopify, Lan WooCommerce kanthi rauh API.

Coba Pabrik Rujukan Gratis

Pengungkapan: Aku nggunakake link rujukan sing digawe dening Pabrik Rujukan saindhenging artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.