Relevan: Teknologi intelijen Email Langsung

relevan

Industri email duwe rong masalah utama amarga nggunakake email kanthi massal:

  1. wong - Ngirim pesen sing padha, ing wektu sing padha, kanggo kabeh pelanggan email ora entuk pesen sing pas menyang wektu sing pas kanggo sing nampa. Napa Marianne, 24 taun, nampa tawaran sing padha karo Michael, 57 taun, yen dheweke kepengin banget beda-beda? Amarga saben panampa unik, semono uga saben pesen. Email khusus ngirim tarif transaksi kaping enem luwih dhuwur, nanging 70% merek gagal nggunakake miturut MarketingLand.
  2. waé - Wektu minangka masalah liyane babagan ngirim akeh. Sanajan isi email wis dipersonalisasi, kabeh email bakal dikirim sekaligus kanggo saben wong sing nampa. Sanajan kabeh pelanggan duwe gaya urip, kebiasaan, utawa zona wektu sing beda-beda. Kanthi ngirim sekaligus, perusahaan kasebut mesthi bakal kangen karo akeh wong sing bisa uga seneng karo tawaran kasebut nanging nampa ing njaba jendela keterlibatan. Miturut MailChimp, ngoptimalake wektu ngirim bisa ngasilake 22% ing keterlibatan.

Pemasaran email isih dadi saluran favorit sing didhaptar dening pelanggan kanggo nampa promosi saka merek sing disenengi. Perusahaan ngerti manawa dheweke terus ngirim akeh email nanging kanthi kompetisi ing kothak mlebu dadi luwih galak saben dina, ora ana gandhengane email pancen bakal ngrusak investasi saka merek sing ngirim.

Ngatasi Masalah Kirim Massa

Pemasar wis nyoba nggawe kampanye pemasaran email kanthi cukup ngetik jeneng ngarep pelanggan ing pesen utawa ing baris subjek. Gagasan ing kene yaiku supaya wong sing ngrasakake email wis disusun lan dikirim mung marang dheweke. Nanging, sing nampa ora gampang diapusi ... apamaneh nalika konten email ora disesuaikan kanggo dheweke.

Pemasar duwe luwih akeh data babagan saben pelanggan saiki saka sadurunge. Sayange, dheweke ora ngerti kepiye nggunakake kanthi lengkap utawa duwe alat sing cukup kuat kanggo nggunakake. Mungkin masalahe durung dadi pemasar, mula mung ana platform email klasik sing kasedhiya. Relevan wis ngembangake produk sing kuat, nanging intuisi sing ngidini tim pemasaran nggunakake data kasebut kanggo ngirim email sing pas, ing wektu sing pas, kanggo saben pelanggan.

Relevan minangka teknologi intelijen email langsung sing nganalisa konteks pambukaan lan prilaku saben panampa kanggo ngirim pesen kanthi wektu paling apik lan nampilake konten sing paling relevan kanthi wektu nyata.

Konten sing relevan-urip-nyata

Ing saben bukaan email, Reelevan ngganti konten pesen kanthi nyata kanggo saben panampa gumantung piranti, lokasi, lan cuaca ing papan lan wektu tartamtu. Situs web e-commerce mode, kayata, bakal bisa ngonfigurasi kampanye kanggo nampilake jas hujan lan celana yen udan nalika panampa mbukak email, lan kaos lan celana pendek yen cerah nalika sing nampa email kasebut mbukak maneh.

Referensi penting banget saka mailing massal kanthi otomatis ngirim email kanthi beda-beda kanggo saben pelanggan. Kanggo ngenali wektu paling pas kanggo ngobrol karo saben wong, algoritma platform nganalisis tindak tanduk lan kabiasaan karo saben email sing ditampa. Luwih akeh email sing dikirim, aplikasi bakal luwih pinter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.