Ngurangi Kranjang sing Ditinggalake Musim Musim Liburan Iki: 8 Tips Kanggo Pangaruh Sales

ireng friday

Aku bubar nonton a video manajer Target sing ngadeg ing ndhuwur checkout, ngaturake pidato kanggo staf sadurunge mbukak lawang kanggo para pembeli Black Friday, nglumpukake pasukane kaya dheweke nyiapake perang.

Ing 2016, kekuwatan sing ana ing Jumat Ireng luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sanajan para pembeli ngentekake rata-rata $ 10 kurang saka taun kepungkur, ana telung yuta pembeli Black Friday liyane ing 2016 tinimbang ing 2015, nyopir $ 3.34bn (kenaikan 33%) ing penjualan.

Nanging, kanthi welas asih kanggo staf sing kudu siyap ngepung, akeh pembeli sing seneng tuku online, tinimbang ing bata lan toko mortir. Ing 2015, ana 103 yuta wong tuku online sajrone Black Friday, dibandhingake karo 102 yuta toko. Ing taun iki, owah-owahan iki dadi luwih misuwur, kanthi luwih saka 108 yuta pembeli sing tuku online, lan 99.1 yuta wani nyang-nyangan wong miturut. NRF.

Utamane, seluler wis dadi pemenang Black Friday 2016, karo pengecer kalebu Amazon, Walmart, lan Target nglaporake dina paling sibuk kanggo lalu lintas seluler. Malah sadurunge dina Jumuah rampung, pengecer wis nglaporake rekaman $ 771 yuta ing penghasilan saka piranti #mobile

Luwih becik, tarif konversi dilaporake duwe tambah dening 16.5% wiwit 2015, kanthi tarif ninggali keranjang mudhun 3%. Sanajan sampeyan ngira iki minangka sebab kanggo ngilangi Prosecco lan menehi selamat kanggo proyek sing wis rampung, sawetara perspektif dibutuhake: ing 2016, pengecer isih ilang 69% para pembeli Black Friday online sing nuli tuku.

Ora ana organisasi sing seneng nolak dhuwit ing meja, lan nyoba kanggo ngasilake, mula ora ana gandhengane karo wektu - saora-orane, ora akeh pelanggan sing bakal nerusake tuku sing larang yen Black Friday kliwat. Kajaba iku, sawetara insentif diskon biasa ora ditrapake ing kedadeyan iki. Yen dipikirake, iki ana sawetara tips kanggo nyedhaki pamulihan keranjang ing musim Liburan iki.

  1. Dadi pinter: Piranti lunak pemasaran wektu nyata kudu dadi titik wiwitan sampeyan. Kanthi teknologi iki, iki ngidini sampeyan nggawe email kanthi 'blok cerdas' - bagean saka konten sing dipersonalisasi sing ngidini sampeyan masang spanduk, timer countdown, rekomendasi khusus lan bukti sosial menyang olahpesen pemulihan sing dipicu.
  2. Pelacakan wektu nyata: Intine wektu dadi intine, bisa ngawasi perkara sing ditinggalake kranjang iku penting banget. Nalika sawetara cara bisa mbutuhake sawetara wektu kanggo menehi tandha babagan ditinggalake (umpamane ngenteni sesi, kayata), gunakake piranti lunak sing bisa nglacak pengabaian kanthi wektu nyata, kanthi cepet nyebabake email pemulihan sing ngemot isi kranjang.
  3. Gampang bali: Yen sampeyan pengin pelanggan bali, luwih gampang. Isi kreta, lengkap karo visual produk sing bisa narik kawigaten, tanpa dipikirake, lan kudune uga ana ajakan-ajakan penting sing bakal cepet bali menyang lelungan pelanggan kanggo njupuk ing papan sing ditinggalake.
  4. Gawe pribadi: Pangeling sing lembut karo ucapan pribadi lan / utawa rekomendasi khusus kanggo nglengkapi kranjang bisa uga ora mung nggodha, nanging uga bakal menehi dorongan tambahan.
  5. Nggawe rasa mendesak: Yen pikirake jutaan pembeli liyane kanthi bebarengan golek tawaran ora cukup kanggo motivasi tuku, email pemulihan sing nampilake level saham sampeyan saiki bisa ngrampungake omah realita.
  6. Elingi wong-wong mau kenapa duwe rasa sing enak: Apa pembeli duwe pikirane liya? Terusake keputusan sampeyan kanthi testimoni klien sing positif utawa ulasan pangguna kanggo mbantu dheweke bali maneh.
  7. Gawe uripe luwih gampang: Biaya pangiriman sing ora dikarepake asring dikatutake minangka panyebab ditinggalake kranjang - biaya ongkos kirim sing akeh bisa mandhegake tawaran Liburan dadi tawaran sing murah. Nanging, pesen pamulihan keranjang minangka kesempatan sing apik kanggo ngelingake para pembeli babagan klik & klumpukne utawa opsi pangiriman alternatif sing sampeyan tawakake.
  8. Mbusak keraguan: Kanthi kasempatan kanggo ngirit dhuwit, godaan kanggo impuls bakal luwih dhuwur tinimbang biasane. Nanging, impulsif bisa nyebabake nyesal lan ditinggal sadurunge tuku. Wenehi jaminan ing pesen pemulihan sing nuduhake kabijakan sampeyan, apa wae dhuwit sing sampeyan tawani lan yen sampeyan ngirim gratis.

Saka perspektif konsumen, gampang empati karo sawetara sebab sing bisa ditindakake nalika didol. Kanthi wektu (lan tingkat stok sing saya sithik), prelu proses checkout sing gampang, cepet lan lancar penting banget. Kanggo situs sing mbutuhake kode Black Friday khusus, supaya bisa ngetrapake kanthi gampang lan ndeleng asil diskon (bareng karo ongkos kirim) sadurunge mlebu tahap pambayaran bisa nggawe utawa ngrusak konversi.

Mangkono uga kabutuhan proses registrasi sing efisien. Karo pelanggan bisa uga ngunjungi situs sing durung ana sadurunge, ora ana 'checkout tamu', utawa ngadhepi formulir sing dawa kanggo diisi sadurunge nyoba njupuk MacBook Pro pungkasan nggawe kendala sing signifikan.

Kanthi proses checkout sing wis diasah lan dilancarake supaya bebas stres ing desktop, tablet utawa seluler, lengkap karo arsenal pemulihan troli sing lengkap, sampeyan isih duwe wektu kanggo pengaruhe positif babagan penjualan sadurunge taun wis entek.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.