Data lan Pemasaran Gedhe: Masalah Gedhe utawa Kesempatan Gedhe?

Layar layar 2013 04 18 ing 11.13.04 PM

Apa wae bisnis sing urusan langsung karo pelanggan pengin nggawe manawa bisa narik lan njaga pelanggan kanthi efisien lan cepet. Jagad saiki nawakake akeh titik tutul - saluran tradisional email langsung lan email, lan saiki akeh liyane liwat web lan situs media sosial anyar sing katon saben dina diwiwiti.

Data gedhe nyedhiyakake tantangan lan kesempatan kanggo para pemasar sing nyoba nyambung lan melu karo pelanggan. Volume lan macem-macem data sing gedhe banget iki dianakake ing sumber struktural, semi-strukture lan strukture sing beda babagan pelanggan lan tindak tanduk, preferensi, seneng lan rasa sing ora disenengi kudu dikelola lan digunakake kanggo nerusake dialog.

Supaya sukses, dialog sampeyan kudu tepat wektu lan relevan karo para pelanggan. Nanging sampeyan mung bisa relevan yen sampeyan ngerti sapa sejatine, sing mbutuhake katrampilan nindakake resolusi identitas ing antarane kabeh informasi sing diidini sing kasedhiya. Banjur, sampeyan bisa njupuk wawasan sing dibutuhake kanggo nggawe pribadi pesen lan njupuk tindakan sing tepat wektu.

Masalahe yaiku akeh platform otomatisasi pemasaran lan manajemen kampanye sing durung dilengkapi nglumpukake lan nyaring informasi iki kanggo nemtokake apa sing relevan, lan nggunakake informasi kasebut kanggo nggawe lan njaga dialog karo pelanggan. Kajaba iku, sawetara platform ora nawakake siji titik kontrol kanggo ngatur dialog kanthi bebarengan ing saluran.

The Platform Pemasaran Konvergensi RedPoint ™ dibangun wiwit wiwitan supaya para pemasar bisa ngatasi masalah data gedhe iki lan dialog terus nyata lan nyata.

RedPoint Convergent Marketing Platform nyedhiyakake tampilan pelanggan 360 derajat kanthi cepet, ngresiki, ngrampungake identitas lan nggabungake data pelanggan saka kabeh sumber, kalebu domain data fisik, e-commerce, seluler, lan sosial kaya Facebook lan Twitter. Kanthi nganggo gambaran lengkap babagan saben pelanggan, alat manajemen lan alat kampanye RedPoint ngidini para pemasar ngleksanakake kampanye pemasaran lintas-saluran kanthi efektif kanthi biaya sing luwih murah, lan nganti 75% luwih cepet tinimbang pendekatan sing ana.

Alat manajemen lan eksekusi kampanye RedPoint ngidini para pemasar ngleksanakake kampanye pemasaran lintas-saluran kanthi efektif kanthi biaya sing luwih murah, lan nganti 75% luwih cepet tinimbang pendekatan sing ana:
interaktif

Teknologi RedPoint Global bisa nampung aliran data sing akeh banget saiki lan diarsipake kanggo skala data mbesuk, sing bakal kalebu aliran data luwih saka piranti seluler, piranti sing disambungake lan ekspansi jejaring sosial online. Arsitektur Platform Pemasaran Konvergensi bisa diakses lan bisa nyambung karo sistem apa wae, ing endi wae lan ngolah data kanthi format, cadence utawa struktur apa wae.

Platform Pemasaran Konvergensi RedPoint nyedhiyakake tampilan pelanggan 360 derajat kanthi cepet, ngresiki, ngrampungake identitas lan nggabungake data pelanggan saka kabeh sumber, kalebu domain data fisik, e-commerce, seluler, lan sosial kaya Facebook lan Twitter:
redpointdm

Pemasaran lan adol kanggo para pelanggan saiki nggawe data terstruktur, semi-terstruktur lan akeh strukture, lan ora ana sangsi manawa tren iki bakal nyepetake. RedPoint Global ngatasi masalah data amba pemasaran iki, saéngga para pemasar bisa nggunakake data pelanggan kanthi efektif kanggo ngembangake kampanye sing bisa nggayuh pamirsa sing tepat ing wektu sing tepat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.