Pangalihan WordPress ing Header

Pangalihan Header WordPress

The plugin pangalihan dibangun kanggo WordPress minangka cara sing apik kanggo ngatur lan ngatur pangalihan. Aku nggunakake ing situs iki lan wis ngatur klompok pangalihan kanggo kiriman sing dianyari, tautan afiliasi, undhuhan, lsp.

Nanging, aku nemoni masalah unik nalika aku duwe proxy balik sing disiyapake kanggo klien sing WordPress mlaku ing jalur ... nanging ora dadi root situs kasebut. Situs utama mbukak ing IIS ing Azure. IIS bisa ngatur pangalihan kaya server web apa wae, nanging sing dadi masalah yaiku klien iki kudu menehi manajemen pangalihan menyang proses pangembangan - lan dheweke wis sibuk.

Sing dadi masalah yaiku pangalihan gaya .htaccess sing khas ora bisa… kita kudu nulis pangalihan-pangalihan ing PHP. Minangka solusine, kita ngarahake panjaluk menyang WordPress kanggo ngenali manawa ana pangalihan ing jalur lawas.

ing header.php file tema anak, duwe fungsi:

function my_redirect ($oldlink, $newlink, $redirecttype = 301) {
	$olduri = $_SERVER['REQUEST_URI'];
	if(strpos($olduri, $oldlink) !== false) {
		$newuri = str_replace($oldlink, $newlink, $olduri);
		wp_redirect( $newuri, $redirecttype );
		exit;
	}
}

Kita ora repot nyedhiyakake fungsi kasebut ing fungsi.php amarga mung bakal nyebabake file header. Banjur, ing file header.php, kita mung duwe dhaptar kabeh pangalihan:

my_redirect('lesson_plans', 'lesson-plan');
my_redirect('resources/lesson-plans/26351', 'lesson-plan/tints-and-shades');
my_redirect('about/about', 'about/company/');

Kanthi fungsi kasebut, sampeyan uga bisa nemtokake jinis pangalihan sing pengin disetel karo panjaluk header, mula kita default dadi 301 pangalihan supaya mesin telusuran bakal ngurmati.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.