Pandhuan Pemasaran Lapangan Reddit

pandhuan pemasaran lapangan reddit

Promosi, promosi, promosi. Aku tansah meksa klien supaya ora ana sing bakal teka mung amarga dheweke nulis konten sing apik. Duwe strategi promosi kanggo nyurung konten sampeyan ing Twitter, Facebook, LinkedIn, StumbleUpon lan situs sosial liyane sing umume nuduhake konten iku kudu dilakoni. Nggawe konten sampeyan ing ngarepe influencer sing bener bisa ngeterake ewonan kunjungan lan bisnis sabanjure kanthi online.

Penagihan dhewe minangka "kaca ngarep internet," Reddit minangka salah sawijining situs web paling populer ing internet. Kanthi mayuta-yuta pelanggan lan miliaran tampilan kaca, Reddit duwe kekuwatan kanggo nggawe utawa ngrusak kampanye online apa wae. Priksa luwih cetha ing pembangkit listrik sosial iki lan deloken kepiye sampeyan bisa entuk pirang-pirang yuta Redditor ing kana.

Prestige Marketing wis dirilis ing Pandhuan Lapangan Pemasaran Reddit Infographic kanggo mbantu sampeyan ngerti apa sing diarani Rata-rata Redditor uga ukuran jaringan.
TheRedditMarketingFieldGuide

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.