Pulih saka Google Panda

kung fu panda

Sawetara perusahaan sing aku ngerti wis lara amarga pangowahan algoritma kasebut panda. Panda fokus lan ngarahake target isi farms nanging wis mengaruhi akeh bisnis. Siji kancaku kudu nyingkirake karyawane sing pertama amarga kalah rangking ing layanan direktori profesional sing dadi peringkat udakara sepuluh taun. Dina iki, kita mandheg hubungan karo salah sawijining klien favorit. Kerugian gedhe ing bathi pariwara kudu ditangani (kita isih bakal terus ndhukung amarga aku ora yakin manawa lalu lintas bakal bali).

Aku ketemu karo klien dina iki lan ruangane pancen katon surem. Dheweke akeh tekanan kanggo terus nambah penghasilan, mula kemunduran kaya iki gedhe banget. Untunge, produke cukup narik kawigaten, mula aku nyaranake supaya luwih tliti gamification kanggo njupuk penggemar lan nggawe swasana sing bakal terus diganjar lan diakoni amarga nggunakake layanan sing diwenehake.

Ing sisi optimisasi mesin telusuran, omongan kasebut luwih angel. Nalika Google seneng karo peternakan konten, kita nyurung infrastruktur kanggo nerbitake konten kanthi horisontal. Topik tartamtu ing gudang senjata bisa ngemot 22,000 kaca - lan kita kabeh padha nyurung. Situs kasebut pancen gedhe banget, nanging nggunakake Google kanthi tepat - lalu lintas lan penghasilan sing mundhak.

google panda ndandani s

Sadurunge Panda (Google isih terus ngapiki), gampang nerbitake konten anyar lan nduweni peringkat konten kanthi apik. Katon yen rangking sing apik ing sawetara istilah nyebabake kemampuan sampeyan nerbitake konten lan entuk peringkat ing tembung kunci sabanjure - sanajan ora cocog banget. Ora maneh.

Sawise Panda, algoritma kasebut katon bakal dibalikke. Kaca apa wae sing ana ing situs sing ora rangking utawa nyurung lalu lintas sejatine dadi bobot gedhe sing nyuda kabeh situs. Suwene 4 wulan, kita nonton situs terus mudhun - ora mung ing peringkat, nanging luwih drastis ing tembung kunci sing nyedhiyakake volume telusuran. Ora apik.

Dadi perusahaan apa babras karo algoritma Google Panda apa sabanjure?

  1. Ngilangi kaca sing nyedhot. Kaca-kaca sing kurang regane, konten sing kurang, pengaruh sing kurang lan rangking sing kurang apik nggawe kaca sing apik ing situs sampeyan. Singkirake saiki.
  2. Yen sampeyan duwe peternakan konten horisontal… tegese ora ana akeh langkah-langkah navigasi ing kaca ngarep lan kaca paling ngisor ing situs sampeyan… pikirake maneh hirarki sampeyan. Daripada ora nerbitake konten gedhe dadi topik buntut dawa ... ambruk dadi informasi sing luwih cilik. Tuladha: Yen aku duwe situs babagan pemasaran lan buntut dawa yaiku kepiye pangkat ing Google… tinimbang duwe siji kaca babagan peringkat ing google, mesthine aku duwe kaca topik ing Pemasaran lan Google sing nggabungake luwih akeh isi dadi subkumpulan cerdas.
  3. Terusake promosi kaca gedhe lan rangking apik sing sampeyan miliki. Kanggo nahan bobot kaca sing kurang apik, sampeyan kudu terus promosi kaca ing situs sing apik - mung kanggo njaga peringkat.
  4. Jalanake kabeh aspek SEO kanthi sampurna - kalebu robot.txt, sitemaps.xml, ping, konstruksi kaca, lan liya-liyane. Ora ana kesalahan utawa kelalaian maneh karo peternakan konten sampeyan. Mungkasi nggawe alesan lan ndandani situs sampeyan. Ndandani kualitas, perwakilan, kacepetan ... kabeh babagan.

Peternakan konten dudu perkara sing ala (Google isih seneng karo Wikipedia). Mlaku situs sing njupuk kauntungan saka mesin telusuran lan nampilake akeh konten sing relevan lan relevan dudu perkara sing ala. Konsumen ngurmati konten sing apik (sanajan Panda ora nggatekake). Mlaku ing peternakan konten dadi luwih angel wiwit Panda, amarga saiki volume cotent sing sampeyan produksi ditemokake kanthi asumsi sing luwih negatif babagan apa sing sampeyan pengin entuk.

Ndhaptar media sosial kanggo amplifikasi lan promosi, uga ngetrapake strategi keterlibatan pangguna liyane kayata email, pangopènan lan gamification, bisa njupuk akeh pengunjung lan nggawe kesenjangan kanthi dadi pengunjung sing mbaleni.

10 Komentar

  1. 1
    • 2

      Mesthi wae imbang, Atul. Siji postingan sing sampurna bisa uga adol sawetara perkara ... nanging satus kiriman gedhe bakal adol luwih akeh. Ngundhuh pirang-pirang isi konten sing durung mesthi mesthi dikunjungi para pengunjung situs - nanging aku ragu manawa dhuwit kasebut bisa dadi dhuwit sing bisa diduweni.

  2. 3

    Sampeyan uga kudu eling manawa google saiki wis menehi situs sing peringkat paling dhuwur amarga faktor lengket, mula situs game saiki entuk manfaat kanthi cara gedhe.

    jmfieldmarketing.com

  3. 4

    Iki artikel sing apik banget. Situsku HostingPost.com minangka forum sing gedhe banget, nanging angel banget, nyelehake 90% lan isih mudhun ... Aku isih debat yen pengin nyoba liyane. Matur nuwun

  4. 5

    Tingkat bouncing ngukur kegiatan pamaca
    ing blog sampeyan. Yaiku, apa postingan tartamtu sing diwaca nalika maca
    mlebu ing homepage sampeyan. Yen wong bisa nggunakake luwih akeh wektu ing kualitas
    blog, iki pancen apik banget ing mripat Google.

    Suwene aku mriksa tarif bouncing nggunakake analytics Google, yaiku
    56%. Ing level dhasar, iki nyengkuyung nanging isih akeh
    kerja apa kanggo nyuda persentase.

    Mudhunake tingkat bouncing luwih apik kanggo blog sampeyan. Yen mumbul sampeyan
    tarif ana ing 50 - 100%, luwih becik sampeyan miwiti nulis konten sing melu
    sing bisa mbantu para pamaca kanthi cara khusus. Rekomendasi kiriman sing relevan
    lan ngajak komentar.

  5. 6

    Artikel sing apik, kira-kira karo Panda, Google nyoba ngilangi SEO sing bisa mbantu entuk rangking sing apik tanpa nggunakake Adwords. Aku wong mikir yen dheweke njupuk sethithik nganti saiki, aku nyoba nyoba ngetokake saben sen saka wong ing internet. Dheweke pengin nggawe kabeh kasempatan.

  6. 7

    Kanthi jujur, sawise mriksa situs sampeyan, aku bakal nyoba ngleksanakake sistem manajemen konten sing dingerteni lan ngimpor konten sampeyan. Aku mikir sampeyan bisa nandhang sangsara amarga akeh link ing kaca kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.