Recollective: Survei Online lan Riset Grup Fokus

iphone macbook recollective

Basis Recollective minangka alat sing gampang digunakake sing nggawa panelitian jinis klompok fokus online lan ngidini sampeyan nyambung karo pamirsa kanggo ngerti sebabe lan kepiye pamikir lan tumindak kaya para pamirsa lan nemokake wawasan anyar kanggo bisnis sampeyan. Para pamirsa kalebu pelanggan, karyawan, anggota, investor, siswa lan jaringan sosial.

Basis Recollective nggawa proses mriksa tindak tanduk lan reaksi emosional liwat klompok fokus ing wong online lan menehi sampeyan akses menyang alat sing padha nggunakake Pro. Pangguna layanan njaluk saran babagan ide unik, luwih ngerti konsep pelanggan lan konsep iklan lan pemasaran. Ing platform gratis, sing dioptimalake kanggo seluler, klompok wong bisa melu lan takon kanthi mbukak pitakonan sing bisa ditanggepi nganggo teks, gambar, video, file, lan latihan media kaya liyane - kalebu spidol interaktif kanthi peta panas asil - ing proses sing gampang lan teratur.

Kirim desain, logo utawa liya-liyane ing format file lan njaluk wong nggunakake spidol interaktif kanggo nemtokake persis apa sing disenengi lan sing ora disenengi ing gambar kasebut. Kreator bakal dikirim kanthi asil ing peta panas.

  • dipandu - Peserta dipandu liwat kegiyatan sing nggawe dheweke tetep tertarik lan tertarik.
  • Social - Peserta bisa interaksi karo siji liyane kanthi online lan moderator bisa ngarahake diskusi lan ngamati asile.
  • mobile - Ndhukung kanthi kabeh piranti seluler, kalebu smartphone, tablet lan laptop.
  • Analytics - Piranti inovatif nggawe proses riset luwih gampang. Laporan rinci lan opsi charting sing sugih nggampangake interpretasi data.
  • internasional - Antarmuka piranti lunak saiki ditawakake ing basa Inggris, Prancis, Spanyol, Portugis (Brasil), Jerman, Italia lan Walanda.

Lacak tanggepan karo Basis Recollective kanthi wektu nyata nggunakake alat analisis inovatif. Telusuri data sing mlebu minangka ringkesan visual, mbukak laporan, utawa nggawe transkrip.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.