Pangenalan Sampeyan Ditampa, Panguwasa Ditampa Sampeyan

makutha

Minggu iki, aku ngobrol apik tenan karo kolega enom ing industri pemasaran. Wong kasebut frustasi. Dheweke ahli ing industri kanthi asil luar biasa pirang-pirang taun. Nanging, dheweke asring dilalekake nalika ana kesempatan kanggo wicara, saran, utawa perhatian saka pimpinan.

Ing umur 40 taun, sandi panguwasa teka mengko banget tinimbang akeh pimpinan sing diakoni ing lanskap pemasaran. Alesane cukup sederhana - Aku dadi karyawan sing rajin, produktif sing ngidini para pimpinan bisnis sing aku mbantu entuk wewenang. Aku ngembangake laporan industri sing dadi buku lan presentasi intine sing wis ana jeneng kasebut. Aku miwiti bisnis sing dudu jeneng pangadeg. Aku nonton wong-wong sing dakkabarake dipromosekake lan mbayar kanthi apik, nalika daklakoni bokong. Akeh sing cukup sugih.

Aku ora nyalahke. Aku ngapresiasi apa sing aku sinau nalika nonton. Kasunyatane, aku dadi kanca apik karo saiki. Nanging sajrone karir, aku ngenteni diakoni minangka panguwasa. Piwulang utama sing pungkasane dakkerteni sawise nonton dheweke yaiku dadi pejabat amarga ora nate ngenteni bakal dingerteni. Dheweke njupuk panguwasa.

Aja salah paham kaya sing dijupuk saka aku. Ora, dheweke njupuk saka industri. Pangenalan ora dadi luwih dhisik, mula sawise. Dheweke ora bisa dicegah kanggo njupuk sorotan. Nalika ana acara sing bakal diajak guneman, dheweke main hardball kanggo entuk slot wektu sing paling apik, lan dheweke yakin bakal promosi ... malah ningkatake keterlibatan. Nalika ana diskusi panel, dheweke dominasi. Nalika ndeleng kesempatan penghargaan, dheweke ngirim. Nalika butuh testimoni, dheweke njaluk.

Panguwasa dijupuk, ora diwenehake. Mung pangenalan sing diwenehake. Yen ana siji bab sing kudu disinaoni saka kampanye Trump lan Sanders, iki. Ora ana wong ing media utama utawa lembaga politik sing pengin calon loro kasebut maju. Calon ora peduli - dheweke njupuk wewenang. Lan sabanjure, masarakat ngerti dheweke.

Kolega saya bubar ngritik ing ngarep Gary Vaynerchuk umum Ora konstruktif, dheweke mung ora seneng gayane lan pesen Gary. Dheweke wiwit ngilangi jabatan kasebut, nanging aku mung nambahake siji komentar: Gary Vaynerchuk ora preduli karo apa sing sampeyan pikirake. Gary ora ngenteni yen bakal diakoni dening pimpinan industri iki, Gary njupuk. Lan ekspansi panguwasa lan perusahaan kasebut minangka bukti manawa panguwasa kasebut pantes.

Dadi, sawetara saran sing dakkarepake kanggo wong sing duwe bakat lan frustasi:

  1. Dadi egois - Aku ora ateges njupuk wong liya utawa uga ora mandheg mbantu wong liya. Sampeyan kudu duwe track record sing nyengsemake kanggo nggawe otoritas. Nanging sampeyan kudu nyisihake wektu saka makarya, lan kudu luwih becik ngupayakake sampeyan. Pikirake panguwasa mbesuk minangka akun pensiun. Sampeyan ora bisa pensiun kajaba sampeyan ngurbanke dina iki. Kajaba kanggo panguwasa sampeyan. Sampeyan ora bakal mbangun panguwasa kajaba yen sampeyan nandur modal wektu lan gaweyan saiki. Yen sampeyan nggunakake 100% wektu kanggo perusahaan utawa klien, sampeyan ora nandur modal apa-apa kanggo sampeyan. Aja nyana pangenalan. Goleki pidato sabanjure ... sanajan sampeyan durung duwe pamirsa. Bukak nulis buku. Bukak podcast. Dadi sukarelawan dadi panel. Goleki acara supaya sampeyan pidato. Saiki
  2. Dadi wani - Komunikasi angel, ngontrol kritis. Aku nggunakake pernyataan deklaratif sing digawe saka pengalaman. Aku ngerti apa sing aku lakoni lan negesake. Aku asring mrentah rapat (ora mung amarga aku sengit) amarga aku ora nggunakake istilah kaya Mungkin, Aku, kita bisa, lsp. Aku ora nate ngucapake tembung, aku ora njaluk ngapura, lan aku ora mundur nalika nantang. Yen ana wong sing nantang aku, tanggepanku gampang. Ayo dites. Iku ora amarga aku ngerteni kabeh, amarga aku yakin karo pengalamanku.
  3. Jujur - Aku ora ngira ing bab sing ora dakkerteni. Yen aku nantang utawa takon pendapat babagan prekara sing ora aku yakin, aku bakal nundha pacelathon kasebut nganti nindakake riset. Sampeyan luwih akeh ujar kanthi berwibawa, "Ayo kula paneliti babagan iki, aku ora ngerti." utawa "Aku duwe kolega sing spesialisasine, aku priksa karo dheweke." tinimbang nyoba mbuwang dalan liwat tanggapan yen nyoba kanthi cerdas. Sampeyan ora guyon karo sapa wae. Yen sampeyan salah, ya padha… ngakeni banjur maju.
  4. Dadi beda - Kabeh wong is beda. Nyoba kanggo nyocogake pancen bakal nggawe sampeyan cocog. Sampeyan bakal ndhelik ing antarane wong liya sing ora duwe otoritas lan pangenalan ing sekitar sampeyan. Apa bedane sampeyan? Apa rupane sampeyan? Humor sampeyan? Pengalaman sampeyan? Apa wae, coba gunakake nalika sampeyan nuduhake wong liya. Aku ora duwur, lemu, rambut wulu ... nanging wong liya ngrungokake.
  5. Waspada - Kesempatan ana ing sekitar sampeyan. Sampeyan kudu terus waspada marang dheweke. Aku nanggapi meh kabeh panjaluk sing digawe langsung menyang podcast utawa menehi penawaran kanggo artikel industri. Aku golek kesempatan ing layanan panjaluk jurnalisme. Aku ngirim komentar artikel sing tantangan sing aku ora setuju utawa menehi warna tambahan nalika artikel ora lengkap.
  6. Aja wedi - Dadi panguwasa ora ateges sampeyan disenengi kabeh wong. Nyatane, kanthi ngetrapake awake dhewe ing ngarepe wong liya, sampeyan pancen bakal dadi target wong-wong sing ora setuju. Yen aku ngrungokake kabeh wong sing ora setuju karo aku sajrone uripku, aku mesthi ora bakal entuk. Yen aku nyoba disenengi kabeh wong, aku bakal mlebu ing ruang psikologi. Aku asring nuduhake critane Ibuku dhewe. Nalika miwiti bisnis, ujar pertama yaiku, "Oh Doug, kepiye sampeyan entuk asuransi kesehatan?" Kadhangkala sampeyan malah kudu mbuktekake sapa sing sampeyan tresnani salah.

Pungkasane, kunci panguwasa yaiku sampeyan dadi roda ing masa depan, dudu wong liya. Sampeyan pancen duwe wewenang sing dipercaya duwe ... nanging sampeyan ora bisa lungguh lan ngenteni wong liya bakal ngenal sampeyan nganti sampeyan entuk. Sawise nggawe investasi, sampeyan bakal dingerteni. Lan nalika sampeyan dingerteni dening wong liya - malah dikritik - sampeyan lagi ing dalan.

Aku melu presentasi saka sange Ellen Dunnigan (tenan dheweke, Logat ing Bisnis, ngrekam video ing postingan iki) lan dheweke nyedhiyakake serangkaian tips babagan panguwasa bangunan. Sampeyan kudu dadi sengaja lan disengaja kanggo nyedhaki saben kesempatan kanggo mrentah panguwasa. Aku nyaranake sampeyan ngetutake tenan Ellen ing media sosial lan Youtube, sampeyan bakal sinau akeh ton! Nyewa perusahaan kasebut lan sampeyan bakal malih.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.