Apa RFM Blog sampeyan?

Frekuensi Recency lan Nilai MoneterIng papan kerja aku bakal nindakake webinar minggu iki. Topik iki wis dakpikirake sadurunge digunakake kanggo Compendium Blogware. Ing awal karir pemasaran basis data, aku mbantu ngrancang lan ngrancang piranti lunak sing bakal mbantu para pemasar ngindeks basis pelanggan.

Persamaan kasebut ora bakal owah, wis suwe nilai recency, frekuensi lan moneter. Gumantung saka riwayat tuku pelanggan, sampeyan bisa pengaruh prilaku kanthi nggunakake segmen kasebut kanggo dipasarake kanthi efektif.

Nilai Recency, Frekuensi lan Moneter:

  • Pelanggan anyar luwih gampang nggawe kunjungan utawa tuku tambahan - mula dadi prospek sing apik. Sampeyan bisa uga ngerteni iki minangka konsumen, sampeyan entuk akeh komunikasi lan katalog pemasaran sawise tuku saka perusahaan - lan banjur entuk. Kadhangkala dheweke malah mbuwang kupon utawa diskon. Kabeh kanggo nggedhekake penghasilan saka konversi dhisikan.
  • Pelanggan sing kerep yaiku krim kanggo panen, lan target sing cocog kanggo kesempatan upsell. Tujuane karo para pelanggan asring umume nambah rega saben adol. Iki bisa tuwuh kanthi nyata.
  • Pelanggan sing terkenal adhedhasar jumlah dhuwit sing digunakake pelanggan kanthi rutin (periodik gumantung karo bisnis lan industri sampeyan). Nilai nyedhiyakake sampeyan pangerten babagan sapa 'rata-rata' pelanggan, sing bisa dipasarake kanggo ningkatake rata-rata ... lan sapa sing bisa menehi hadiah amarga dadi pelanggan rata-rata ing ndhuwur.

Yen sampeyan ora nggunakake pendekatan iki kanggo segmen pelanggan, sampeyan kudu!

Mesin telusuran padha banget babagan pamisahane… rangking situs web utawa blog sampeyan. Kecenderungan konten sampeyan, frekuensi konten sampeyan lan nilai konten minangka kunci kanggo mesin telusuran.

  • Konten pungkasan - Google seneng karo konten anyar. Aku ora ngerti rahasia algoritma Google nanging ora nggumunake yen postingan blogku sing lawas katon saya lawas lan postingan anyar nambah peringkat - sanajan konten kasebut meh padha.
  • Konten asring - Google ngindeks lan nganalisa situs nalika ngirim. Google bot mriksa situs sampeyan kanthi asring, lan malah tambah kaping pirang-pirang situs sampeyan diindeks gumantung karo frekuensi pangowahan situs sampeyan. Nulis asring mbantu ndhidhik bot babagan sepira kerepe (situs aktif kanthi pirang-pirang konten sing digawe pangguna bisa diindeks luwih asring lan, ironis, peringkat apik).

    Konten sing asring uga nyusun tumpukan konten kanggo Google kanggo miwiti ngerti babagan situs sampeyan. Yen aku nulis postingan gedhe babagan resesi, situs ekonomi kanthi peringkat lan relevansi sing padha bakal katon luwih dhuwur tinimbang sing bakal aku rangking. Kuwi ora nggumunake, ta?

  • Nilai Konten - Google ngukur relevan konten sampeyan ing kaca kanthi tembung kunci sing sampeyan sebutake banjur divalidasi ing kaca kanthi tembung kunci sing digunakake nalika ngrujuk situs utawa blog sampeyan. Nulis luwih akeh konten kanthi alami nyedhiyakake sumur sing apik kanggo backlink, mula situs kanthi akeh konten sing apik cenderung duwe akeh backlink sing apik lan; asile, pangkat apik.

Nalika sampeyan lagi condong menyang situs utawa blog minggu iki, mikir kepiye pengaruh sampeyan ing lalu lintas telusuran… pikirake sampeyan minangka pelanggan Google. Nambah situs utawa blog sampeyan menyang Google kanthi fokus ing RFM. Tulis saiki, tulis asring lan tulis isi sing apik.

3 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Aku mesthi gumun nalika ngirim entri blog ing antarane 6-7 AM, lan nalika awan wis ana ing kaca pisanan asil telusuran ing Google kanggo tembung kunci ing judhul entri blog.

    Komentar sampeyan ing kene cocog karo dhuwit.

  2. 2

    hei Doug ... Aku nembe ngerti babagan iki ing kelas e-book ing dina Senin lan iku cara sing apik kanggo ndeleng blog sampeyan. Aku ngerti aku bakal nulis bengi iki lan ndeleng kepiye kedadeyan.

    • 3

      Matur suwun Duane! Matur suwun amarga wis maca sing apik - sampeyan wis suwe ngetutake blogku lan aku seneng banget. Ayo dakkandhani manawa aku bisa nindakake apa-apa kanggo sampeyan mbesuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.