Napa Kita Ngundhuh lan Ngganti Domain menyang Martech.zone

Ngundhuh maneh

Istilah blog iku menarik. Taun kepungkur, nalika aku nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummy, Aku seneng karo istilah kasebut blog amarga nuduhake rasa kepribadian lan transparan. Perusahaan ora kudu gumantung maneh babagan promosi warta kanggo mbukak budaya, berita, utawa kemajuane. Dheweke bisa nyalurake liwat blog perusahaan lan nggawe komunitas liwat media sosial sing nyuarakake merek. Suwe-suwe, dheweke bisa nggawe pamirsa, komunitas, lan pembelaan.

Perusahaan bisa nuduhake informasi iki ngluwihi properti (media duweke), sanadyan. Dheweke uga duwe kesempatan luar biasa kanggo krungu suarane ing publikasi liyane (entuk media). Kalorone, mesthine duwe kemungkinan bisa dituduhake (media sosial) utawa mbayar lan dipromosekake (media mbayar). Tembung kasebut Blogging Perusahaan iki matesi, lan istilah Content Marketing memimpin suwene limang taun kepungkur babagan strategi sing diwenehake perusahaan liwat media pamilik, media sing diolehake, media sosial, lan sumber media sing mbayar. Apike, yen wis nulis buku sing padha, nanging diarani Konten Pemasaran kanggo Dummies… mesthine bakal tetep nyoba. Nanging istilah kasebut blog winates umur.

Jeneng situs kita diarani Martech Zone nganggo URL marketingtechblog.com. Aku nindakake perkara sing padha karo situsku sing wis rampung karo bukuku. Istilah kasebut blog nuwuhake tanggepan sing padha. Istilah kasebut blog kaya wis tuwa, dipersonalisasi, lan ora profesional. Aku terus nyebut situs kasebut minangka publikasi. Wong liya ngarani blog minangka majalah digital. Nanging, aku wedi ngganti domain amarga kabeh panguwasa mesin telusuran sing wis dakgawe dadi domain kasebut, mula aku ora wani nate nganyari. Nganti saiki, nalika Google mandheg ngukum pangalihan lan malah nambah mekanisme pangowahan domain ing konsol telusuran.

Kita uga angel mbagi domain. Kita mesthi kudu ngandhani marketing-tech-blog-dot-com lan menehi katrangan marang wong liya nalika ngrembug. Iki dudu domain sing mung nggunakake basa lan gampang diterjemahake menyang URL sing bisa dielingi lan diketik wong ing browser. Martech wis dadi istilah sing ditampa industri kanggo teknologi lan solusi sing gegandhengan karo penjualan lan pemasaran.

Aku nggoleki bola-bali domain sing ana gandhengane karo martech sing bisa uga gampang dielingi… lan pungkasane kedadeyan Martech.zone (kita uga duwe marketing.technology nanging cukup dawa).

ngenalke Martech Zone

Martech Zone

Kita mbantu sawetara perusahaan bermigrasi menyang domain anyar lan nonton peringkat sing pungkasane normal lan bali. Wis wayahe nindakake perkara sing padha, mula aku narik plug - sawise dasawarsa - dina Jumuah. Umume migrasi sing gampang, mung sawetara perkara:

  • Sampeyan bakal kaget yen asring nggunakake jeneng domain ing profil lan situs pihak katelu! Aku ngira wis digunakake ing puluhan ewu tapak asma situs lan situs registrasi. Iki wis dadi mbukak mata nyata!
  • Link lan domain lawas ana ing mburi SSL certificate. Asile, kita ora bisa mung uncalan alias ing situs lan pangalihan wong. Kita kudu dadi tuan rumah situs liya kanthi domain lawas, instal sertifikat, lan pangalihan permanen menyang domain anyar. Kita uga kudu nindakake iki nganggo gambar amarga duwe URL sing dirujuk liwat email lan aplikasi seluler. Aku isih ngerteni pengaruhe.
  • Kita ilang kabeh nomer nuduhake link sosial. Aku ora kuwatir banget babagan iki, lan kita mandheg nyebarake jumlah saham. Aku kaget amarga ora ana platform sing nyuda lan platform sosial sing ngetutake link kaya mesin telusuran. Kayane ngetutake URL bakal dadi apik kanggo ngresiki datane.

Dadi sampeyan duwe! Saiki kita nyelarasake kabeh properti lan situs sosial kanggo nggabungake merek anyar… kita Publikasi Martech, kita Martech Zone Wawancara Podcast, lan saluran sosial Martech (deleng kepiye ngganti Twitter tanpa kelangan pengikut)!

Pamitan Martech Zone lan hello Martech Zone!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.