5 Alasan kenapa Bisnis Sampeyan Perlu Strategi Pemasaran Video

Alesan Usaha Sampeyan Mbutake Strategi Pemasaran Video

Ing wulan iki aku njupuk sawetara wektu kanggo ngresiki kalorone Saluran Youtube uga dadi serius babagan ngasilake video liyane kanggo ngiringi artikelku. Ora ana sangsi babagan kekuatan video - langsung lan direkam - kanggo prospek lan pelanggan sing melu.

99% saka bisnis video sing digunakake taun lalu ujar manawa dheweke bakal terus nerusake ... mula wis entuk bathi!

Tren Pemasaran Video

Konsumsi video uga saya tambah akeh karo panggunaan seluler ing taun-taun pungkasan. Bandwith tanpa wates lan piranti berkualitas tinggi nggawe nonton video nyenengake ing layar cilik ... pariwara video, uga video sing ana gandhengane karo bisnis, saiki wis ditonton luwih saka sadurunge.

Iki apik video panjelasan sing diterbitake taun kepungkur sing nerangake mupangate video:

Mangkene 5 alasan video kudu dilebokake ing strategi penjualan lan pemasaran online:

  1. cahya - telusuran lan enggo bareng terus ngarahake strategi konten video. Video saiki ditampilake ing 70% saka 100 dhaptar asil telusuran paling dhuwur. Lan Youtube tetep dadi situs nomer 2 sing paling digoleki ing Amerika Serikat… pitakonane yaiku manawa perusahaan sampeyan ana ing asil telusuran video utawa video pesaing sampeyan ana ing kana?
  2. Ngirim informasi kanthi cara sing beda - video ngidini kepribadian lan kemampuan kanggo nerangake masalah rumit kanthi gampang. Apa video panjelasan kaya ing ndhuwur utawa testimoni pelanggan sing semangat ... video minangka media sing apik banget kanggo nuwuhake keterlibatan sing nyata.
  3. Nambah konversi konversi - Video ing kaca produk lan kaca kebangkrutan ndadekake tingkat konversi. Nyatane, miturut siji sinau, nggunakake video ing kaca kebangkrutan bisa nambah konversi nganti 86%. Amazon, Dell, lan pengecer online liyane nuduhake statistik yen video sing dikirim bisa nambah kemungkinan wong sing tuku nganti 35% ing e-commerce.
  4. Ngurangi nilar lan nambah wektu nginep - nalika wong siyap udakara 28% tembung ing sawijining kaca sadurunge budhal, video bisa narik kawigaten wong luwih suwe.
  5. Keterlibatan merek - Nyedhiyakake konten sing relevan, menarik, utawa nglipur supaya bisa ditemokake wong bisa mbantu nggayuh wong anyar utawa ngganti pendapat babagan merek sampeyan. Video nyedhiyakake kesempatan kanggo nyambung kanthi emosional lan pamirsa kanthi pamirsa.

Nggawe video pemasaran sing efektif sanadyan gampang kaya swarane. Nalika piranti lunak hardware lan editing wis luwih gampang digunakake, kompetisi kanggo tontonan pancen galak. Youtube lan situs hosting video liyane nyedhiyakake data panampil ekstensif sing bisa menehi sampeyan wawasan babagan sapa sing nonton video lan keterlibatane… gunakake!

Sampeyan kudu ngrungokake podcast anyar karo Owen saka The Video Marketing School kanggo tips apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.