5 Sebab Pengunjung Tekan Kaca Sampeyan

Desain Web lan Tujuan Pengunjung

Kakehan perusahaan ngrancang situs web, profil sosial, utawa kaca landas tanpa ngerti tujuane pengunjung. Manajer produk meksa departemen pemasaran kanggo nampilake fitur. Pemimpin meksa departemen pemasaran kanggo nerbitake akuisisi paling anyar. Tim penjualan meksa departemen pemasaran kanggo ningkatake tawaran lan drive lead.

Iku kabeh motivasi internal nalika sampeyan pengin ngrancang situs web utawa kaca kebangkrutan. Nalika ngrancang lan nggawe ngarsane web kanggo perusahaan, pushback langsung sing ditemokake biasane… kabeh sing ana ilang. Kadang iku a fitur web sing ilang, nanging umume, ana kasunyatan sing ora jelas babagan perusahaan.

Aku nggarap pelatihan perusahaan kanggo perusahaan publik gedhe karo atusan anak perusahaan lan dijaluk nggawe presentasi babagan aspek kaca web utawa kaca kebangkrutan. Sejatine, saben kaca situs web sampeyan minangka kaca kebangkrutan. Saben pengunjung ana ing kana kanthi maksud. Elemen sing paling penting ing kaca web yaiku manawa sampeyan menehi dalan kanggo pengunjung kasebut!

Nalika ngrancang situs, profil, lan kaca landas kanggo perusahaan, siji aturan sing kudu dakelingake yaiku:

Kita ora ngrancang lan nggawe situs web kanggo perusahaan sampeyan, kita desain lan dibangun kanggo para pengunjung.

Douglas Karr, Highbridge

Apa Tujuan Pengunjung Sampeyan?

Ana 5 alasan dhasar sing saben pengunjung teka ing situs sampeyan, profil media sosial, utawa kaca kebangkrutan. Wis… mung 5:

  1. Research - mayoritas wong sing teka ing sawijining kaca web nindakake riset. Dheweke bisa uga nggoleki masalah ing industri utawa omah. Dheweke bisa uga nggoleki masalah karo produk utawa layanan sampeyan. Dheweke bisa uga nggoleki informasi babagan rega. Dheweke bisa uga mung ndhidhik awake dhewe minangka bagean saka karir. Ing kasus apa wae, sing dadi masalah yaiku apa sampeyan menehi wangsulan sing digoleki. Nalika Marcus Sheridan mangsuli ing bukune, Dheweke Takon, Sampeyan Wangsulan!
  2. comparison - Bebarengan karo riset, pengunjung bisa uga mbandhingake produk, layanan, utawa perusahaan sampeyan karo produk liyane. Dheweke bisa uga mbandhingake mupangat, fitur, rega, tim, lokasi, lsp. Akeh perusahaan nindakake tugas luar biasa kanggo nerbitake kaca bandhingane pesaing (tanpa nggunakake jab) kanggo mbedakake dhewe. Yen ana pengunjung sing mbandhingake sampeyan karo pesaing, apa sampeyan nggawe gampang kanggo nggawe?
  3. Validasi - Mbok menawa ana pengunjung sing langkah pungkasan ing perjalanan pelanggan nanging dheweke duwe sawetara masalah babagan sampeyan utawa perusahaan sampeyan. Mungkin dheweke kuwatir babagan timeline implementasi, utawa dhukungan pelanggan, utawa kepuasan klien. Yen pengunjung teka ing kaca sampeyan, apa sampeyan menehi validasi? Indikator kepercayaan minangka aspek kritis - kalebu rating, review, testimoni pelanggan, sertifikasi, penghargaan, lsp.
  4. sambungan - Iki bisa uga minangka salah sawijining aspek sing paling mumetake ing situs web perusahaan gedhe. Mbok menawa panyedhiya piranti lunak… lan ora ana tombol mlebu. Utawa sampeyan calon sing golek kerja - nanging ora ana kaca karir. Utawa dheweke minangka perusahaan gedhe lan upaya kanggo ningkatake nuntun lan efisiensi internal, dheweke ora nempatake nomer telpon. Utawa sing luwih elek, dheweke duwe lan nantang sampeyan menyang neraka direktori telpon. Utawa formulir web sing dikirim ora menehi konteks babagan tanggepan utawa carane sampeyan bisa entuk pitulung sing dibutuhake. Ing kene chatbot nggawe langkah gedhe. Prospek utawa pelanggan pengin nyambung karo sampeyan ... sepira kesulitan sampeyan nggawe dheweke?
  5. konversi - Bebarengan karo sesambungan, apa sampeyan nggawe luwih gampang wong sing pengin tuku bisa nindakake? Aku gumun karo pirang-pirang situs utawa kaca landas sing wis adol aku… banjur ora bisa adol. Aku wis siyap - kertu kredit ing tangan - lan banjur dakbuwang menyang siklus sales sing nggegirisi, mula aku kepeksa ngomong karo perwakilan, gawe jadwal demo, utawa njupuk langkah liyane. Yen ana wong sing pengin tuku produk utawa layanan nalika ana ing situs sampeyan, bisa?

Dadi… nalika sampeyan ngrancang situs web, profil sosial, utawa kaca kebangkrutan - pikirake maksud para pengunjung, saka ngendi asalane, piranti sing lagi teka, lan kepiye sampeyan bisa menehi feed maksud kasebut. Aku yakin saben kaca perlu dirancang kanthi 5 alasan manawa pengunjung mlebu ing kana. Apa kaca sampeyan nduwe?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.