Generasi Utama B2B Outsourcing 2021: 10 Alasan Paling Ndhuwur Kanggo Sayang Outbound

Alesan Generasi Timah Outsourcing

Yen sampeyan melu organisasi B2B, sampeyan bakal luwih cepet ngerti manawa generasi timbal minangka bagean penting kanggo nindakake bisnis. Nyatane:

62% profesional B2B ujar manawa nambah volume timbal minangka prioritas utama. 

Laporan Gene Geneya

Nanging, ora gampang ngasilake sing cukup kanggo njamin investasi cepet (ROI) - utawa bathi apa wae.

A ngalahake 68% bisnis dilaporake berjuang karo generasi timbal, lan liyane 61% saka B2B marketing wong mikir generasi utama minangka tantangan utama.

Wawasan CSO

Mula, generasi pamimpin metu, pendekatan sing maju kanggo bisnis sing nyedhiyakake merek sampeyan, nyuda biaya, lan mung bisa nemokake petunjuk sing nduweni kualifikasi. Ana akeh sebab kenapa sampeyan pengin nggolek outsource generasi utama, manawa sampeyan nyoba nggedhekake pasar anyar utawa entuk dhukungan kanggo tim sales. 

Lan kita entuk. Kita wis nggawe bisnis dhewe karo generasi timbal metu (kita ngombe sampanye dhewe, yen gelem!). Mangkene 10 alasan favorit kaya ngapa kita seneng metu ing CIENCE ing taun 2021 lan kepiye perusahaan bisa entuk bathi saka nambahake sithik - utawa akeh — outsourcing menyang strategi generasi utama sampeyan. 

Alesan 1: Outbound Entuk ROI Paling Langsung

Amarga kompleksitas lan kahanan sing durung mesthi nggawe bisnis saiki, akeh perusahaan B2B milih generasi timbal kanggo entuk ROI paling langsung. Ora ngenteni asil mlebu sing bisa ditindakake 6 kanggo 12 sasi (utawa luwih dawa!) Saka garis, sampeyan bisa entuk bali luwih cepet layanan generasi timbal outsourcing kanthi regane luwih murah. 

Coba pikirake - umume ana tarif turnover sing dhuwur kanggo penjualan internal (tingkat sukarela kasebut 16%; ora sacara sukarela asring luwih dhuwur) ora nganggep biaya mung kanggo nyewa perusahaan sing padhet tim generasi internal internal (pancen ahli ing lapangan) kanggo njamin ROI sing aman. Yen sampeyan mandheg kanggo nimbang biaya nggawe strategi generasi timbal metu dhewe, ROI saka Outsourcing SDR dadi solusi sing luwih masuk akal. 

Generasi utama outsourcing paling apik kanggo target target sing pengin sampeyan bisnis. Amarga kasunyatan manawa sampeyan bisa nemtokake jangka ing kene, banjur langsung menehi atribut output (biasane ing bentuk rapat), ana matematika sing jelas kanggo nemtokake laba investasi. Iki bisa dadi formula paling resik saka saluran pasar sing bisa ditampa.

Alesan 2: Ningkatake Ekspos Merek Sampeyan

Apa sampeyan ngerti manawa umume konsumen - 80 persen pembeli (miturut Sinau Google SERP 2018) — Apa bakal milih merek sing kenal nalika nggoleki produk kanthi online, preduli apa sing pertama digawe ing asil mesin telusuran? 

Tren ora owah ing skenario tuku B2B. Sanajan wong-wong saiki wis luwih ngerti babagan riset lan ilmu babagan produk, kesadaran merek isih dadi komponen kritis sing menehi kompetitif lan nggawe loyalitas ing merek sampeyan.  

Layanan generasi timbal njaba bisa menehi ahli pangembangan sales sing bisa nyedhiyakake olahpesen metu ing endi sing dibutuhake — saka pariwara lan telpon nganti marketing email lan komunikasi online-supaya merek sampeyan weruh lan prospek sampeyan kecanthol. Sampeyan ateges entuk luwih akeh "bat-bat" kanggo nambah cahya merek sampeyan - solusi grand-slam sing bisa nggawe kapercayan marang merek sampeyan lan pungkasane bakal ngasilake asil sing luwih apik. 

Alesan 3: Ndhukung Kampanye Pemasaran Multi-Saluran 

Miturut Penjualan VP CICE, Michael Maynes, strategi outreach paling apik yaiku a multi-saluran siji. Nanging kanthi akeh saluran ing njaba, kepiye sampeyan nglakokake kampanye multi-saluran metu sing sukses kanggo nggayuh target sing dikarepake? Bisnis terus golek tiket emas sing bisa digunakake. Nanging apa yen sampeyan pengin nggunakake sawetara tiket emas kanggo nggayuh target pamirsa lan liya-liyane? 

Pelaksanaan strategis kampanye multi-saluran sing metu bisa dadi angel - intensif wektu lan akeh sumber daya, sampeyan butuh taktik lan orkestra sing direncanakake kanthi ati-ati supaya bisa sukses golek prospek kasebut. Mula ana strategi generasi timbal outsourcing - kanggo nindakake tugas sing abot. 

Generasi timbal outsourcing sing kuwat bisa mbantu sampeyan nggunakake saluran metu sing target banget lan mbangun data saka macem-macem sumber, banjur nutul saluran anyar kanggo ngupayakake pandhuan kasebut. Pengin mandheg ngenteni mlebu kanggo ndeleng asil? Investasi ing kampanye pemasaran multi-saluran sing dadi kekuwatane. 

Alesan 4: Nambah Konversi Inbound

Apa sampeyan ngerti manawa metu duwe peran penting kanggo nutup transaksi mlebu? Kasunyatane, miturut a Sinau CIENS 2019, 17% signifikan saka transaksi mlebu ditutup yaiku sing dibantu metu. Efek iki diarani efek metu, utawa persentase lead mlebu (utawa lead mlebu sing diowahi) sing wiwitane ditargetake karo saluran metu, kayata telpon utawa pesen email, sing nyebabake transaksi inbound-closed.

Statistik Tawaran Terbantu Outbound

Ora nggumunake manawa outbound dadi kontributor utama tingkat sukses mlebu amarga alasan kasebut: 

  • Nyebar kabar marang konsumen babagan produk lan layanan sampeyan 
  • Nambah kesadaran babagan solusi sing diwenehake bisnis sampeyan 
  • Menehi pajanan merek utawa perusahaan sampeyan 
  • Narik luwih akeh pengunjung ing situs web sampeyan 

Ora umum yen prospek kanthi urutan bali menyang merek sampeyan nalika lagi golek solusi kaya sampeyan (nganggep iki padha karo retargeting). 

Minangka cara sing luwih langsung kanggo nyedhaki target target sampeyan, cara metu nggunakake kesempatan konversi lan dhukungan mlebu mlebu.

Alesan 5: Sacara Target Target ICP lan Personas Panuku 

Perusahaan B2B kudu nggunakake wektu sing cukup akeh ing wiwitan siklus penjualan lan kampanye pemasaran kanggo nggawe profil pelanggan sing ideal (ICP) lan target target pangguna. Nanging apa yen sampeyan duwe sumber daya winates utawa ora duwe keahlian kanggo nggawe pedoman kanggo ngatur proses generasi pamimpin?  

Kanthi nggawe outsourcing generasi utama, sampeyan bisa nyepetake proses riset karo profesional sing wis terlatih sing nggunakake intelijen penjualan kanggo nemtokake ICP lan personalia panuku. Bisnis sampeyan banjur bisa ngrancang strategi pemasaran sing solid adhedhasar kritéria kasebut:

  • Profil Pelanggan sing Ideal (utawa ICP) - Iki minangka panjelasan lengkap babagan perusahaan sing bakal dadi pelanggan sabanjure. Sampeyan kudu nggawe ICP tartamtu kanggo saben kampanye pemasaran metu kanggo digunakake minangka pandhuan kanggo nemokake petunjuk kualitas tinggi. 

  • Pembeli Persona (utawa BP) - Iki ngidini sampeyan ngerti calon pembeli lan komunikasi karo petunjuk kasebut ing saben tahap ing corong penjualan. Iki kalebu informasi babagan sifat psikologis pelanggan sadurunge, sing wis ana, lan calon pelanggan, pola tuku, lan pola prilaku. 

Pakar-pakar generasi utama metu ngerti babagan sapa pelanggan lan sapa sejatine — sampeyan bakal entuk spesialis riset sing bisa nggawe data khusus kanggo perusahaan sampeyan kanggo ngetrapake persyaratan utama lan ngrampungake strategi outbound. 

Alesan 6: Ngenali Penggawe Keputusan

Ing strategi generasi utama, nggayuh keputusan sing dadi prioritas utama. Generasi timbal sing apik yaiku nemokake lan ngomong karo wong sing bener, nanging kepiye sampeyan ngerti kepiye supaya bisa target kanthi tepat utawa uga ngerti ing endi bisa ditemokake Kanthi jumlah rata-rata wong ing a tim tuku ing 6.8, apa kemungkinan sampeyan bakal bisa ngerti sapa sing dadi tanggung jawab:

  • Nampa janjian
  • Nggawe inisiatif tuku menyang organisasi 
  • Nutup transaksi bisnis

Ngenali Penggawe Keputusan

SDR outbound sing berpengalaman bisa memetakan organisasi lan ngenali sing nggawe keputusan, kanthi katrampilan analitis kanggo misahake arah sing apik lan sing ala. Kanthi nggunakake SDRs kanggo miwiti pacelathon kanthi prospek sing mumpuni, janjian bisa diset karo sing nggawe keputusan sing paling mumpuni, ngilangi wektu sing boros sing bisa nyebabake produktivitas tim sampeyan.

Alesan 7: Nembus Pasar Baru 

Kanthi pemasaran inbound, strategi generasi utama sampeyan asring muter supaya target pamirsa tartamtu bisa ndeleng konten sampeyan - sing asring nggawe sampeyan diwatesi ing ceruk. Nanging kanthi njaba, sampeyan bisa narik pasar anyar lan malah nyoba pasar anyar sajrone siklus sales. 

Rencana pemasaran generasi utama sing metu bisa duwe peran sing kuat kanggo ora mung nggayuh target target, nanging uga nggayuh pasar anyar. Kanthi tentara spesialis outbound multi-talenta kanggo nanggung panjaluk kasebut, sampeyan bakal bisa nggedhekake prospek menyang demografi anyar lan lokasi geografis.

Outbound uga cocog kanggo nyoba pasar anyar sing bisa entuk respon langsung saka pasar lan nyetel kanthi tepat. SDR sampeyan bisa menehi wawasan sing penting babagan apa sing (lan ora) aktif ing strategi kampanye sampeyan. 

Alesan 8: Menyang Pasar Luwih cepet

Inbound, acara, hubungan umum, mitra saluran, tuwuhing produk (PLG), utawa gerakan go-to-market adhedhasar jaringan kabeh butuh wektu. Sanajan strategi kasebut bisa dadi komponen sing kuat kanggo target bisnis sampeyan umume, butuh luwih suwe kanggo ngembangake. Nanging, generasi timbal metu, paling apik target target kualitas dhuwur sing bisa siyap tuku produk utawa layanan, sing ngidini sampeyan luwih cepet menyang pasar. 

Plus, kemampuan kanggo ngembangake a kauntungan pisanan-mover ing pikirane pengaruh keputusan keputusan ing akun target iku sejatine kunci dominasi penjualan lan kepemimpinan pasar sejati. Nyetel agenda lan benchmark babagan cara pembeli sing ideal ngirim mikir babagan produk utawa layanan kaya sampeyan yaiku carane perusahaan cerdas mbedakake awake dhewe.

Nambah ukuran corong pemasaran kanthi prospek sing digawe luwih njaba bakal nambah luwih akeh kesempatan menyang pipa penjualan sampeyan, sing bakal dadi transaksi sing luwih ditutup lan nyepetake siklus sales. Kanthi nggawe outsourcing generasi utama, sampeyan bisa fokus ing strategi cepet menyang pasar sing nambah penjualan lan bisa nambah penghasilan.

Alesan 9: Nggawe Tim Sales Sampeyan Kanggo Sukses

Sukses tim sampeyan gumantung banget marang pipa penjualan sing sehat. Kanthi outsourcing tim SDR sing duwe bakat kanggo nemokake petunjuk sing mumpuni, sampeyan kanthi efektif bisa nguatake tim sales ing omah kanggo fokus ing tugas inti kanthi nambah efisiensi lan sukses. Kanthi nggayuh timah, sampeyan bisa nambah kesempatan adol udakara 20%, miturut Laporan Gene Geneya.

Iki pungkasane bakal ngiyatake kemitraan lan kepercayaan antarane sales lan marketing. Iki uga ngidini sampeyan nggawe organisasi dodolan sing luwih khusus - sing ana gandhengane karo tarif konversi sing luwih apik - yen sampeyan duwe eksekutif sales sing luwih fokus kanggo nutup tinimbang prospek. Rata-rata, repetisi dodol mung 26.6 persen wektu adol kanggo pelanggan (13 jam saben minggu). 

Nalika tim generasi timbal outsourcing bisa fokus ing pangembangan timbal, setelan janjian, lan jangkauan kadhemen, tim dodolan ing omah bisa nglampahi wektu luwih akeh kanggo ngonversi prospek berkualitas tinggi lan nutup transaksi - strategi win-win kanggo kabeh pihak. 

Alesan 10: Ngijini Sampeyan Nelpon Shots

Kanthi mlebu, sampeyan entuk sing entuk, nanging kanthi metu, sampeyan entuk sing sampeyan karepake.

Trish Bertuzzi, Grup Jembatan

Mantra kula. Perusahaan mulai ngerti manawa generasi timbal metu mesthi cara sing andal lan murah kanggo entuk investasi sing luwih apik lan nambah siklus sales. Nanging pinten kontrol sampeyan nalika outsource generasi timbal? 

Kaya layanan liyane sing bisa sampeyan outsource, kayata desain situs web, media sosial, utawa iklan bayar per klik (PPC), ing kene riset kanggo nemokake layanan generasi pamimpin sing penting. Temokake layanan generasi timbal metu sing pas tegese sampeyan bakal duwe kontrol kaya sampeyan yen SDR lungguh ing kantor lan makarya langsung kanggo sampeyan. 

Kanthi perusahaan generasi utama sing metu, sampeyan bisa ndeleng kabeh kampanye B2B lan priksa manawa ana asil paningkatan kualitas bertahap kanthi bertahap. Asil sampeyan ditampilake ing laporan rinci sing ditemtokake karo metrik sing sampeyan bisa ngawasi — sampeyan bakal duwe kontrol lengkap kanggo ndeleng persis babagan kampanye lan yen tim jangkauan wis sukses (utawa gagal), lan nggawe pangaturan cepet supaya cocog karo sampeyan bisnis 

Entuk Keuntungan saka Generasi Utama Outsourcing

Sanajan sawetara strategi pemasaran bisa digunakake ing omah sing luwih apik, tugas liyane sing bisa nyebabake sampeyan luwih ngelu — lan dhuwit — tinimbang sing apik, kayata ngasilake prospek metu, luwih becik diwenehake para ahli SDR sing bisa ngetrapake kanthi efektif.

Ora dadi asing maneh kanggo para pemasar, generasi utama outsourcing wis dadi komponen penting ing bisnis kanthi nilai sing wis kabukten lan asil sing sehat. Minangka bagean saka pendekatan pemasaran sing terintegrasi, sampeyan bakal bisa nggunakake strategi generasi timbal metu kanggo nyadari lan ngembangake perusahaan kanthi maksimal. 

Pesen Rapat karo CIENCE