Alesan Wong Ora Lengganan Email Sampeyan (Lan Cara Ngurangi Lengganan)

kok wong langganan

Pelanggan ora preduli babagan bedane antara langganan lan mung menehi tandha email minangka SPAM… saben dina ditindakake. Dheweke ora ngerti akibat saka nglaporake email sampeyan amarga SPAM bisa ngalangi sampeyan saka kothak mlebu ewonan pelanggan liyane ing Panyedhiya Layanan Internet sing padha. Pramila kita ngawasi kanthi tliti kothak mlebu karo mitra ing 250ok!

Dadi ndhelikake tautan unsubscribe ing email sampeyan ora mung bakal nyuda nomer langganan, nanging uga bakal nggawe sampeyan nemoni masalah ing kothak mlebu. Aja kaget yen suntingan cilik sing digawe menyang template email sampeyan dadi angel langganan nalika mateni penempatan kothak mlebu lan tingkat klik-tayang lan tingkat konversi sabanjure saka email.

Alasan utama supaya wong lengganan email

  • Email sing kurang apik desain utawa nyalin (aja lali template email responsif seluler).
  • Email keluwih utawa winates frekuensi. Pramila kita nawakake lengganan saben dina lan mingguan kanthi buletin liwat CircuPress.
  • Ngirim email tanpa ijin.
  • Ora ana gandhengane isi email. 24% responden BlueHornet ujar manawa dheweke lunga amarga email ora relevan!
  • Pungkasan saka tawaran utawa didol.
  • Nyerang utawa mblusukake Subyek baris.
  • Kurang saka wong (sanajan aku ngira personalisasi sing ala paling ala tinimbang ora ana).
  • Pangowahan saka pilihan, kayata ninggalake perusahaan utawa industri.

Infographic iki saka EmailMonks nawakake sawetara saran apik babagan ngapikake pilihan langganan lan ngetrapake sawetara praktik paling apik kanggo nambah penylametan dhaptar lan nyuda jumlah langganan.

alasan-wong-langganan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.