3 Alesan kanggo Ngembangake Reach Marketing karo Video

pemasaran video digital

Video minangka salah sawijining alat pemasaran paling kuat ing gudang senjata kanggo nggedhekake jangkauan pemasaran, nanging asring diduga, kurang digunakake lan / utawa dingerteni.

Ora ana pitakonan manawa produksi konten video medeni. Piranti bisa larang; proses editing sing akeh wektu, lan nemokake kapercayan ing ngarep kamera ora mesthi gampang. Matur nuwun sanget amarga kita saiki duwe akeh pilihan sing bisa ngatasi tantangan kasebut. Ponsel cerdas paling anyar nawakake video 4K, piranti lunak editing wis luwih gampang diakses lan luwih gampang digunakake, lan sampeyan bisa nglatih katrampilan kamera ing jaringan sosial kaya Facebook Live, Snapchat, lan Periscope.

Dadi, apa pancen kudu menehi wektu kanggo ngrampungake tantangan kasebut, lan kepiye video bisa nggedhekake jangkauan pemasaran sampeyan?

Pangguna Mobile Sejatine Kaya lan Nuduhake Iklan Video!

Nalika konsumen modhèrn pengin sinau luwih lengkap babagan prekara sing dikepengini naluri kaping pisanan yaiku ngupayakake smartphone supaya bisa nyukupi kabutuhan kasebut. Riset Google nuduhake manawa pangguna smartphone sing ndeleng video ing piranti 1.4x luwih seneng nonton iklan ing desktop, lan uga 1.8x luwih cenderung nuduhake.

Google Seneng Video!

Konten sampeyan yaiku 53x luwih mungkin kanggo ditampilake dhisik ing kaca asil mesin telusuran Google yen sampeyan duwe video sing dipasang ing kaca situs web sampeyan. Iki bisa dadi sebab Cicsco lagi ngramal video kasebut bakal nggawe 69% kabeh lalu lintas Internet konsumen ing 2017.

Video Ngonversi Prospek Liyane menyang Pelanggan!

Video sing gampang ing kaca kebangkrutan bisa nambah konversi nganti 80%. Yen sampeyan nggunakake video ing email, sampeyan bisa nambah tarif konversi nganti 300%. Kepiye B2B? 50% eksekutif golek informasi luwih lengkap sawise ndeleng produk / layanan ing video, 65% ngunjungi situs web, lan 39% nelpon.

Aku bisa nerusake, nanging saiki 3 alasan sederhana iki kudu cukup supaya sampeyan bungah babagan cara nggedhekake marketing kanthi video. Prospek pancen bakal nonton konten sampeyan, Google bakal nggawe konten sampeyan dadi prioritas, lan video bakal ngowahi konten sampeyan dadi dolar.

Tresna!

One comment

  1. 1

    Hai Harrison, aku setuju karo sampeyan.

    Video minangka Konten gen sabanjure. Video bisa menehi pengalaman panganggo sing luwih apik dibandhingake karo kabeh alternatif liyane. Bubar iki aku nemokake artikel sing negesake pentinge video kanggo ningkatake konversi. Panulis Forbes Jayson DeMers nyebutake ing salah sawijining artikel manawa masa depan yaiku konten video. Uga panaliten sing ditindakake dening Cisco mbadek manawa, ing 2018 79% lalu lintas internet bakal teka saka iklan video. Kanggo ref, Chick artikel iki sing nuduhake pentinge video http://www.kamkash.com/top-8-online-marketing-strategies/

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.