Alesan Napa Sampeyan Ora Nggawe Host Video Sampeyan

editing video

Klien sing nindakake sawetara karya luar biasa ing babagan penerbitan lan ndeleng asil sing luar biasa takon apa pendapatku babagan hosting video ing njero. Dheweke rumangsa bisa ngontrol kualitas video kanthi luwih apik lan nambah optimalisasi telusuran.

Wangsulane cekak ora. Iku ora amarga aku ora percaya yen dheweke bakal kepenak banget, nanging amarga ora nganggep kabeh tantangan luar biasa saka video host sing wis ditanggulangi ing papan liya. Youtube, Vimeo, Wistia, Kangen, lan macem-macem Digital Asset Management perusahaan wis ngatasi sawetara tantangan video sing dadi tuan rumah:

  • Paku Bandwidth - Luwih saka situs kontekstual, lunjakan bandwidth minangka masalah gedhe karo video. Yen salah sawijining video sampeyan dadi virus… iku dudu masalah sing gampang lan sampeyan bisa uga kudu 100 kali utawa malah kaping 1000 bandwidth supaya bisa dikarepake. Apa sampeyan bisa mbayangake pungkasane nggawe video sampeyan banjur pamuter kabeh padha mlumpat lan mandheg nalika nyoba (lan nolak puter maneh)?
  • Deteksi Piranti - Platform hosting video cloud bakal ndeteksi konektivitas lan viewport kanggo ngoptimalake kualitas video kanggo pamirsa. Iki nyedhiyakake pengalaman pangguna sing apik banget kanggo pangguna sing ana sambungan sing cepet banget utawa sambungan sing alon. Ora mung mesthekake yen video bisa streaming kanthi cepet, uga minimalake panggunaan bandwidth.
  • Fitur Pemain - kemampuan kanggo nambah hotspot, formulir, ajakan-tumindak, ticker, intro, outros… dhaptar fitur sing kalebu ing pemain sing disebarake wis menek amarga platform video sing dadi tuan rumah duwe kabeh tim pangembang sing nyoba maju mupangat platform kasebut saben dina. Perusahaan cenderung ndeleng hosting video minangka proyek sing mriksa dhaptar kasebut lan terus… nanging iki teknologi sing mbutuhake pangembangan lan pangopènan sing terus-terusan amarga piranti diganti, akses menyang pangowahan bandwidth, lan popularitas pangowahan fitur. Perusahaan bakal tetep ketinggalan nalika nyoba ngembangake omah kasebut.
  • Analytics Lintas Situs - Sapa sing wis nampilake pamuter sampeyan? Endi sing dideleng? Pira pandangane? Suwene video sampeyan ditonton? Video Analytics nyedhiyakake pemahaman sing luar biasa babagan pangguna nggunakake video kasebut, apa ora tumindak adhedhasar. Kaya konten liyane, Analytics penting banget kanggo nyetel strategi konten sampeyan lan ngoptimalake kanggo pamirsa.
  • Search Engine Optimization - Akeh sing wis ditulis babagan optimisasi video wis… nanging kunci kanggo panelitian yaiku mesin telusuran ora ngarep-arep, menehi saran, utawa ora menehi mupangat kanggo perusahaan sing dadi tuane video dhewe. Sanajan popularitas video bakal nguntungake kemampuan rangking, video sing dipasang ing kaca kanthi teks dhukungan lan gambar bakal pangkat uga, yen ora luwih apik, tinimbang kaca video sing dituju. Kasus kasebut yaiku Youtube. Kita duwe kaca ing situs iki kanthi video Youtube semat sing peringkat luwih apik tinimbang kaca Youtube amarga dioptimalake kanthi konten dhukungan.

Cara Kerja Hosting Video

Tonton video cendhak saka Wistia babagan cara kerja hosting video ing postingan iki.

Platform hosting video duwe sawetara fitur liyane, kalebu panyimpenan sing bisa diukur, integrasi karo platform manajemen proyek, nerbitake platform video liyane, ngasilake feed video kanggo langganan lan kalebu ing alat pihak katelu (kayata aplikasi seluler), transkoding otomatis, laporan email, bisa digoleki perpustakaan, menehi tag video lan kategorisasi, nggawe gambar cilik video, lan kemampuan kanggo push notifikasi publikasi menyang jaringan sosial sampeyan. Iki kabeh fitur sing kudu dikembangake maneh yen pengin dadi host lokal - pancen akeh gaweyan.

Kanthi Youtube minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro, sanajan nggunakake layanan kanthi pamuter lan kualitas sing luwih apik, aku isih bakal dadi host ngoptimalake video ing Youtube, Tambah transkripsi video kanggo nggabungake konten ing kaca video lan priksa manawa bisa ditemokake!

Singkatnya, aku ora menehi saran marang wong liya tuan rumah video dhewe. Aku yakin manawa backlog saka proyek sing diadhepi umume perusahaan nalika nerangake babagan pengembangan lan teknologi pancen dawa. Fokus karo bailiwick sampeyan. Ora duwe wektu kanggo nggawe maneh sing dienggo wong liya saben dina. Nalika biaya ambruk lan teknologi wis apik kanggo nggawe BYO (dibangun dhewe), isih ana garis dhasar sing obah ing pirang-pirang industri. Kita menehi saran supaya perusahaan nggawe teknologi internal nalika mlebu akal - integrasi karo panyedhiya pihak katelu sing uga bisa dingerteni.

Video kasebut saya populer sapunika… nemplek menyang panyedhiya maya SaaS sing darmabakti kanggo ngembangake pengalaman kanthi luwih akeh sumber daya yaiku arah sing bener ... dina iki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.