7 Alasan kanggo ngresiki Dhaptar Email lan Cara Mbusak Pelanggan

reresik dhaptar email
Wacan: 2 menit

Kita lagi fokus ing pemasaran email bubar amarga pancen ndeleng akeh masalah ing industri iki. Yen eksekutif terus ngrayu sampeyan babagan dhaptar dhaptar email, sampeyan kudu nuduhake artikel iki. Kasunyatane, dhaptar email sampeyan sing luwih gedhe lan luwih gedhe, mula bisa uga efektivitas pemasaran email sampeyan. Sampeyan kudu dadi fokus pinten pelanggan aktif sampeyan ing dhaptar - sing ngeklik utawa ngonversi.

Alesan kanggo ngresiki Dhaptar Email Sampeyan

  • Reputasi - ISP mblokir utawa nyelehake email sampeyan ing folder sampah adhedhasar reputasi ngirim IP sing kurang apik. Yen sampeyan terus ngirim menyang alamat email sing ora apik, sampeyan bakal duwe reputasi.
  • Blacklisting - Yen reputasi sampeyan cukup sithik, kabeh email bisa diblokir.
  • Revenue - Yen luwih akeh email sing mlebu kothak mlebu karo pelanggan aktif, bakal ngasilake luwih akeh.
  • biaya - Yen setengah saka kabeh email sampeyan bakal dadi alamat email sing wis mati, sampeyan mbayar kaping pindho apa sing kudu sampeyan tindakake karo vendor email sampeyan. Ngresiki dhaptar sampeyan bakal nyuda biaya ESP sampeyan.
  • Target - Kanthi ngenali pelanggan sing ora aktif, sampeyan bisa ngirim penawaran keterlibatan maneh langsung menyang target, target ing media sosial, lan priksa manawa sampeyan bisa melu maneh.
  • sesambetan - Kanthi dhaptar sing resik, sampeyan ngerti manawa sampeyan melu karo pelanggan sing peduli supaya sampeyan luwih fokus karo olahpesen.
  • Reporting - Kanthi ora kuwatir babagan ukuran dhaptar lan fokus ing keterlibatan, sampeyan bisa entuk data sing luwih akurat babagan operasional program email lan email sampeyan.

Disaranake mitra ing Neverbounce kanggo layanan verifikasi email! Algoritma kepemilikan lan verifikasi pihak katelu nggawe prabédan gedhe nalika bisa ngirim klien. Aja lali nawakake tawaran kanthi jaminan akurasi 97%. (Yen luwih saka 3% email valid sampeyan bakal mumbul sawise nggunakake layanan, dheweke bakal mbalekake prabédan.)

Fitur Neverbounce Kalebu:

  1. Proses Verifikasi 12 Langkah - Nggunakake teknologi MX, DNS, SMTP, SOSIAL, lan tambahan kanggo nemtokake validitas alamat, proses verifikasi 12-langkah hak-hak kita mriksa saben email nganti 75 kaping saka macem-macem lokasi ing saindenging jagad.
  2. Alat Analisis Gratis - Nyoba data tanpa biaya. Kita bakal nglaporake manawa aman kanggo dikirim utawa kudu diresiki kanthi rata-rata tingkat bouncing. Minangka pelanggan NeverBounce, sampeyan ora bisa nggunakake fitur iki kanthi winates. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe analisis gratis menyang sistem sampeyan dhewe liwat API kanthi gratis.
  3. Scrubbing Dhaptar Gratis - NeverBounce nawakake de-duplikasi gratis lan penghapusan sintaks sing ala sadurunge nyedhiyakake biaya total kanggo proyek sampeyan. Kita ora nate ngisi biaya scrubbing.
  4. Dheweke Ora Tau Nggunakake Data Sejarah - Email bakal terus diowahi, lan sanajan umume perusahaan verifikasi ngirit biaya kanthi nyediakake asil sejarah, kita saben dina verifikasi email, njamin tanggepan paling anyar lan akurat. Kanthi wektu turnaround paling cepet ing bisnis, sampeyan ora kudu ngenteni suwe kanggo ngresiki lan verifikasi dhaptar sampeyan.

Analisis Dhaptar Email Sampeyan Gratis Saiki!

Infographic iki saka Wiku Email uga nyedhiyakake dhaptar langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo ngresiki pelanggan lan ngresiki dhaptar email kanthi bener.

Daptar Email Reresik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.