Alesan kenapa CEO Sampeyan Kudu Media Sosial

Alesan kanggo CEO dadi Sosial

Apa sampeyan ngerti mung 1 saka 5 CEO malah wis mbukak akun media sosial? Miturut pendapat saya, pancen nyeselake amarga kompetensi inti meh kabeh eksekutif saiki kudu kemampuan komunikasi karo prospek, pelanggan, karyawan, lan investor. Media sosial nyedhiyakake cara sing apik banget kanggo komunikasi sesanti lan kepemimpinan sampeyan pengin pelanggan ndeleng, karyawan sing disenengi, lan investor sampeyan kudu precaya!

Infographic iki saka MBA online liwat kabeh statistik sing ana gandhengane karo sukses luar biasa sing diduweni CEO sosial! Ing antarane 50 perusahaan sing prestasine paling dhuwur ing donya, rong pertiga saka CEO duwe akun media sosial. Ora kaget yen meh setengah saka reputasi perusahaan amarga kepiye wong ndeleng CEO! Lan setengah saka kabeh konsumen percaya manawa CEO sing ora melu media sosial ora bakal kontak karo pelanggan.

8 saka 10 konsumen ujar manawa dheweke bakal luwih percaya karo perusahaan sing CEO lan tim kasebut melu media sosial lan bakal luwih seneng tuku saka perusahaan sing pimpinane melu media sosial.

Paling ora, nanging ora sewa, karyawan ngormati CEO sing nggunakake media sosial uga. 78% karyawan ujar manawa dheweke bakal kerja karo CEO sing melu media sosial lan 81% nganggep dheweke dadi pimpinan sing luwih apik umume. 93% percaya manawa CEO sosial luwih siyap ngatasi krisis.

CEO-Media-Sosial

3 Komentar

  1. 1

    Stat intro kasebut ... "mung 1 saka 5 CEO" sing ora bener. Adopsi media sosial ing saben demografi luwih dhuwur. Mungkin "mung 1 saka 5 CEO sing nuduhake akun SM kanthi umum" nanging aku ora percaya manawa 4 saka 5 CEO macet ing taun 1994… utawa apa aku nembe wae mlebu ing perusahaan sing nganggo CEO digital?

    • 2

      Aku ora percaya manawa CEOs macet ing taun 1994, aku ngira umume wong-wong mau ora ngerti yen mbuwang wektu ing media sosial. Kita bakal nuduhake sawetara asil saka DOMO sing luwih murah tinimbang sampeyan mlebu ing perusahaan Fortune 500 - mung 8.3%.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.